![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Aceasta terapie hawaiana a existat si exista. Dr Len a venit el insusi in Romania, iar in prezent multi merg la cursurile cu asistenta sa, Mabel Katz.
Se mai numeste ho'oponopono sau "a corecta o gresala". Am participat la acest curs si pot sa va spun doar ca am redescoperit, cumva prin dovezi care par minuni, ceea ce invatam in crestinism. Cele 4 cuvinte magice: Te rog sa ma ierti, Imi pare rau, Te iubesc, Multumesc corespund intregii dogme crestine si a cel putin 4 mari taine. Te rog sa ma ierti, Imi pare rau - corespund spovedaniei si pocaintei, doua mari evenimente fara de care sufletul nu poate fi liber. A nu iti recunoaste partea de raspundere si a nu iti asuma greselile atrage dupa sine povara grea a pacatului si implicit o stare de apasare, deci de inlantuire cu pacatul. Te iubesc- corespunde starii sufletului in se sti iertat si eliberat, in a-ti aminti ca esti una cu Dumnezeu si ca fara de El esti in afara iubirii! De aceea ni se porunceste sa ii iubim pe dusmani si pe cei ce ne fac rau. Acolo e proba de foc a iubirii! Multumesc- sau euharistia, impartasania (in limba greaca,"euharisto" inseamna "multumesc!") corespunde unui deplin aliniament cu Hristos. Trup si sange din El. Cu alte cuvinte, prin a multumi -pt ce e bun si rau- e dovada vie a faptului ca iubesti si prin urmare porti smerenie fata de Creator si de cei din jur. Dr Ihaleakala nu a facut decat sa ne aminteasca, indiferent de ce apartenenta religioasa este fiecare parte a mapamondului, de poruncile lui Dumnezeu fata de copiii Lui de pretutindeni si anume de iertare, comuniune, impartasire a durerii si parerea de rau pt faptele fiecaruia, de faptul ca noi toti suntem intr o legatura sufleteasca invizibila unii de altii si ca fara iubire nu putem sa pasim mai departe. Daca umanitatea ar creste cu aceste cuvinte simple pe buze, inca din frageda pruncie, daca le am aduce in inima cu adevarat si le am rosti foarte des, multe lucruri din tot ce se intampla s-ar remedia. Dar pana atunci, spun cu drag - Te iubesc, Te rog sa ma ierti, Imi pare rau si iti Multumesc! Cu drag pentru toti, Myriam David Last edited by MyriamDavid; 23.02.2011 at 22:32:02. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|