![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca mai bine am face sa ne gandim la ce se intampla la liturghie decat kla chilotii altora.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De exemplu stau la rand sa ma inchin si una inaintea mea isi arata dosul. Nu pot sa merg cu ochii inchisi.
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu, mie mi se pare total neatractiv un barbat caruia i se vad chilotii. Dar un barbat bine imbracat, chiar din calcaie pana la gat cu costum si cravata, da, imi atrage atentia. Asta ar insemna ca, din punctul de vedere al femeilor, mai bine ar veni barbatii la biserica cu pantaloni prin care li se vad dungile de la chiloti, maieuri mulate care scot la iveala un piept blanos si o burta pe masura. Dar sa vina asa, ar fi total lipsa de respect fata de Dumnezeu. Hmmmm.
|
||||
|
||||
![]()
Nu cred că asta nu-și are avantajele ei, uneori
![]()
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ispita de a judeca pe altul, adica. Nu zic ca nu sunt si eu victima..
|
||||
|
||||
![]()
Tot nu m-a lamurit nimeni cu rostu' decolteului...
Da-ne Doamne mie si natiunii Credinta Fiului Tau cand si-a asumat pacatul lumii Ca sa putem sta drepti in fata furtunii Ca'i atat de trist sa vezi ce ieftin se vand unii Trag numai pentru ei si fac ce vor Demoni, manglitori ma tenteaza sa raman un carnivor Dar raze de adevar mangaietor de la Mantuitor Au ajuns la inima mea cu mult inaintea lor! |
|
||||
|
||||
![]()
Pai pe mine femeile nu ma deranjeaza. Sigur, incerc un sentiment de deranj (?!) cand vad pe cineva imbracat total aiurea, dar in general nu observ.
|
||||
|
||||
![]()
De asta zic, fiecare se simte atras/ne-atras de tot felul de lucruri. E bine sa ne imbracam frumos, chiar daca imbracamintea noastra e posibil sa atraga pe cineva. Frumos este intr-adevar un termen relativ. In fine. :D
|
|||
|
|||
![]()
Femeile sunt majoritare în biserică
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Barbatul, capul femeii? | Traditie | Nunta | 426 | 07.11.2011 19:45:03 |
Ispitele postului | heaven | Postul | 17 | 11.03.2011 10:46:50 |
De asta ce ziceti? Vor sa schimbe si data Pastelui :( | BogdanF2 | Generalitati | 41 | 10.10.2010 22:43:21 |
Ispitele dupa spovedanie | Elena78 | Pocainta | 8 | 29.10.2009 17:40:59 |
|