Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.02.2011, 18:11:20
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
Ziceam doar ca acceptand anormalitatea ca normalitate (sexul la varste fragede) vom ajunge sa acceptam si pedofilia daca un copil de 12 ani poate discerne cand si cum sa faca sex.
Iar eu iti spun ca la cum arata treaba deja, nu avem de ales. Nu conteaza daca acceptam sau nu, deja se intampla.

Citat:
Eu ma opun introducerii in scoli pentru ca daca nu ar fi distrus bruma de invatamant care mai era, nu ar mai fi fost loc/timp si de educatie sexuala, si cred ca educatie sexuala se face in familie. Numai cei care n-au chef/timp de discutii cu copii lor prefera sa-i educe altii. Ca sa nu mai vorbim ca programele de educatie sexuala sunt jumatate "Kinsey" cu explorarea placerii in loc de responsabilizare.
Sunt de acord ca in familie e mai OK, dar studiile care s-au facut pana acum arata ca ea nu se face in familie, in marea majoritate a cazurilor.

Deci, ori asteptam sa se modifice mentalitatea romanilor si sa speram ca, la un moment dat, vor incepe sa discute cu copiii lor despre sex (chestie care dureaza, probabil vorbim de cel putin o generatie), ori incepem sa o facem in scoli, unde macar putem controla informatia prezentata si maniera de prezentare. Intervalul de timp necesar pentru aplicare si efecte e in mod evident mai scurt daca abordam problema la scoala.

Citat:
N-ai frica, daca relatia cu copilul tau va fi una sanatoasa te va intreba mult mai repede. Daca deabia te vede 2 ore acasa si esti pentru el un strain nici la 18 ani nu te va intreba. Eu am avut o discutie de genul asta cu tatal meu la 13 ani. Nu se face in functie de varsta ci se face in functie de copil.
Da, de acord si aici. Si in cazul meu, discutia respectiva s-a intamplat inaintea inceperii varstei "salbatice". Dar statisticile arata ca parintii mei si ai tai sunt exceptia, nu regula.

Din nou: suntem pe locul 3 la numarul de avorturi in Europa. Chiar crezi ca educatia sexuala, deja implementata cu succes in alte tari, va inrautati ceea ce deja e foarte rau?
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
manuscrisele de la marea moarta pavel92 Generalitati 3 14.06.2018 15:17:08
un cap si doua aripi Silencer Generalitati 1 04.05.2011 00:31:41
Romanie, Romanie... eodor nastasa Generalitati 45 06.06.2010 02:03:32
Dulcea Romanie Anca-Miha Generalitati 92 07.03.2009 23:34:21