![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Corect! Sunt incomozi. Sa-ti vezi copilul zi de zi suferind... sa te intrebe "eu de ce nu pot sa merg? de ce nu pot sa ma joc ca ceilalti copii, de ce nu pot sa merg la scoala, de ce zac in paturile spitalelor..de ce nu pot avea un prieten, de ce nu ma pot casatori, de ce nu pot avea copii" asta da! E foarte incomod!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Parcă văd că mă omorai și pe mine, ori pentru că n-am vorbit până la 7 ani, ori pentru că sunt subponderală.
Și pe acest pictor de icoane fără mâini și fără picioare l-ai fi omorât http://www.formula-as.ro/2010/942/sp...ra-13054-print Și pe Bethoveen, dacă știi vorba aceea cu el. Last edited by camy_d; 27.02.2011 at 19:51:54. |
|
|||
|
|||
![]()
Dar oare cat de "incomod" e pentru acel copil care traieste cu un handicap de gradul 1 ( sever adica ) ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu vrei să răspunzi și la celelalte postări?
|
|
||||
|
||||
![]()
La varsta ta sufletul e nobil si mai putin pervertit, dar si experienta de viata e limitata; ca sa nu mai fi acuzata ca "vorbesti din carti" eu cred ca ai putea incepe sa iti formezi o parere proprie facand voluntariat intr-un loc in care sunt copii cu handicapuri severe.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Meditand la raspunsul meu anterior n-am observat celelalte doua. Scuze. Nu ma indoiesc de cele spuse de tine. Ai dreptate in ceea ce susti dar si eu ma refer la un caz real. Exceptiile sunt foarte rare. Si nu ma pot inchipui raspunzandu-i copilului care intreaba tot ce am scris intr-un post anterior ca " Doamne Doamne a vrut sa fi asa".
|
|
|||
|
|||
![]()
Voia Domnului nu e importantă??? Te-ai făcut mai deșteaptă decât El? Cum spunea preotul azi la predică, uneori uităm că suntem oameni.
Last edited by camy_d; 27.02.2011 at 20:21:26. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Copiii nascuti prematur trebuie botezati si preotul trebuie chemat | spre_rasarit | Botezul | 3 | 08.04.2011 19:23:54 |
Voi ati adopta un copil? | sophia | Generalitati | 47 | 17.03.2011 16:16:54 |
Copil avortat care a supravietuit | elena20 | Generalitati | 37 | 18.10.2010 07:08:34 |
'UN COPIL CONDAMNAT LA MOARTE' | Catalina | Umanitare | 0 | 18.01.2008 18:58:09 |
Bona pentru copil | mirc | Generalitati | 5 | 12.08.2007 15:00:04 |
|