![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Pune sa site-ul ca sa ne lamurim si noi...sa vedem cum mai lucra satana in lume, ca de culte NP sunt satul...
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|
||||
|
||||
|
Sincer, nu inteleg de ce va obositi.
Aceste informatii sunt degeaba.
|
|||
|
|||
|
E facut sa va pacaleasca.
Am stat prea mult la viata mea pe forumuri de conspiratie si adevaruri ascunse, pe pagini pe care muuult mai putin de 1% din populatia lumii le-au citit. E regula in cele mai multe cazuri: Daca vedeti ceva ce nu ati cautat: Nu e real! Asta ca sa nu zic ca nimeni nu stie nici anul, nici luna, nici ziua, nici ora, nici secunda: Decat Tatal Creator! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Am pus si eu ca sa vedeti si voi ce prostii sunt pe net
Daca vreti dati un search pe google cu 21 mai 2011, o sa vedeti o gramada de site-uri cu asa tematica :) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu sint prosti ca ei fac bani dupa cati citesc .............
Rugaciunea care-i plansa In a lacrimei parau, Te sfinteste si te-nalta Ca sa-l vezi pe Dumnezeu! Last edited by Hartford; 19.04.2011 at 03:20:06. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Momente ale Liturghiei neintelese inca | Florin-Ionut | Sfanta Liturghie | 29 | 20.09.2011 16:43:18 |
| Acestea au trecut sau inca nu? | Mihai36 | Din Vechiul Testament | 1 | 26.06.2011 15:05:21 |
| Azi inca o mama s-a stins | mara2008 | Slujba inmormantarii | 12 | 21.12.2008 13:03:10 |
| inca o lovitura ecumenista | podolski_2 | Generalitati | 39 | 10.11.2008 08:02:51 |
| si pe langa asta , inca o problemuta | ioanhodean | Generalitati | 13 | 16.06.2008 20:16:02 |
|
|