![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ba tocmai , mintuirea noastra sau dobindirea raiului depinde numai de ceea ce facem in lumea aceasta (sau ce fac altii pt. noi atunci cind inca nu ne putem manifesta vointa), de cum il iubim pe Hristos , cit de devotati ii suntem si mai ales cum ne lucram mintuirea . Ai uitat : credinta si fapte _ Sf. Iacov ruda domnului ! Numai acestia nu vor muri ci vor trece de la moarte la viata vesnica ! Ai auzit tu ca soarta vesnica sau mai corect, viata vesnica nu are nici o legatura cu viata de pe pamint ? Vai de mine ! Te rog mult sa ma ierti , dar ori esti obosita , ori esti in ispita staruitoare care nu-ti da pace , ori ai alte probleme care te irita sau cine mai stie ce este deoarece am impresia (este un fel de a spune) ca ne-ai pregatit acest regal antiHristos bine ticluit si asa, persuasiv, discret dar sustinut si fara intentia de a renuntam, de multa vreme . In orice caz , pe mine ma iumeste prestatia ta ! Deja incepi sa ignori lucrui capitale din cuvintele Mintuitorului !
Credinta dreapta este medicamentul cel mare si cel dintii al mintuirii !- Sf. Maxim Marturisitorul . Last edited by zaharia_2009; 01.03.2011 at 14:15:43. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In rest, sigur ca viata vesnica depinde de viata de pe pamant. Daca ai avut-o.
"Dacă nu putem fi buni, să încercăm să fim măcar politicoși." (Nicolae Steinhardt în Jurnalul fericirii) Last edited by Fani71; 01.03.2011 at 14:43:25. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pacat ca nu putem discuta si despre altceva sau nu putem folosi si pe alta tema cunostinta noastra . Poate ca ar fi mai rodnica ! Dar ma rog, asta este realitatea ! Bine , sa fi iubita si sa ai o zi cu pace . Eu ma opresc aici . Imi este de ajuns pt. astazi !
|
||||
|
||||
![]()
Si eu ma retrag din discutie, nu inainte de a le ura doamnelor si domnisoarelor cu care am avut onoarea de a discuta, de 1 Martie, o primavara in suflet si lumina in inima.
Pt. Zaharia_2009: da, ma recunosc in cele ce ati scris despre mine, aveti dreptate asta sunt. Prietenul meu, Mihnea (te rog, Mihnea, sa nu te superi ca te numesc prieten) imi spunea ca sunt iubirist relativist si cred ca are dreptate, asa ma simt, iubirist relativist, si probabil voi suferi pentru asta chinurile iadului, dar daca are omu' dreptate nu pot sa ma supar. Din contra, prietenii sunt cei ce-ti atrag atentia asupra defectelor. Si in plus, imi plac oamenii care spun direct ceea ce gandesc. Deci, cei care poate ati fost smintiti de ideile mele, iertare, nu luati de la mine decat faptul ca sunt bun doar ca exemplu de ASA NU. Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() "Or noi, din multa rautate, nu mai stim ce-i bunatatea,pe cand aceia, din multa bunatate, nu mai stiau ce-i rautatea." Last edited by Melissa; 01.03.2011 at 15:18:49. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sigur, si mie mi-ar place sa gasim si subiecte unde sa fim de acord. Sunt convinsa ca exista.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|