Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.03.2011, 12:42:34
Doina97 Doina97 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 03.03.2011
Locație: Constanta
Religia: Ortodox
Talking

Am patit si eu o treaba asemanatoare...eram la mama mea la tara,caldura mare si eu cu toata curtea. De dupa gard rasar doua capete "minunate" si ma roaga sa ma apropii de poarta,sa deschid si sa ii ascult putin,sa-mi explice ceva. Era prea tarziu sa ma mai exchivez.Am ascultat si cum au dechis gura,am intels. Nu eram ortodoxa practicanta dar Il iubesc pe Isus,Fecioara si D-zeu. Mi-au vorbit foarte frumos si mi-a explicat cum ca imi ofera ei niste carti sa ma documentez,daca am nevoie de bani,dupa ce ma convertesc ma ajuta sistemul lor cu oricat de multi bani am nevoie...etc. Dupa 1/2 h de soare de amiaza,m-am trezit vorbind ca: "daca vin eu la voi la intruniri,veniti dupa aceea la mine la biserica sa-l ascultati pe popa al meu?,va dau eu sa cititi Acatiste,cititi?" Au cascat ochii la mine si s-au dat inapoi de parca vazusera pe nenumitu.Mi-au raspuns politicos ca ei nu au voie sa intre in bisericile noastre...si i-am intrebat si eu ,politicos,"eu de ce as avea voie sa vin la voi.....?"
Le-am explicat ca nu sunt practicanta DAR sunt ortodoxa,botezata ortodoxa si ca iubesc pe Isus si asa o sa mor,punct.
Dupa ce i-am hidratat cu cate un pahar cu apa(LA POARTA)au plecat convinsi ca nu vor mai batea la poarta mea.
A fost amuzant pentru mine atunci,am ras o zi intreaga de tupeul lor.
P.S. intr-e timp,am devenit ortodox practicant si sunt fericita.
Reply With Quote
Vechi 03.03.2011, 13:00:01
cristinadaciana
Guest

Implicit

Cainii latra- caravana trece :D. Si la mine in oras te bati mereu de cate un "cuplu" de "pocaite" ( nu stiu de ce secta apartin) care ofera brosuri la trecatori. Eu am decis sa accept si sa multumesc politicos ( nici ele nu te tin la povesti ).
Reply With Quote
Vechi 03.03.2011, 13:32:34
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Implicit

Numarul "martorilor lui Iehova" creste din nefericire....Vara in parc mereu incercau sa abordeze lumea..Tineret si batranei...toti cu turnurile lor de veghe...si bolboroseli fara acoperire....Cu tupeu, iti vorbesc amenintator daca-i combati...Eu una ma feresc de ei...sunt pierduti....
Reply With Quote
Vechi 03.03.2011, 13:47:15
cristinadaciana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie Vezi mesajul
Numarul "martorilor lui Iehova" creste din nefericire....Vara in parc mereu incercau sa abordeze lumea..Tineret si batranei...toti cu turnurile lor de veghe...si bolboroseli fara acoperire....Cu tupeu, iti vorbesc amenintator daca-i combati...Eu una ma feresc de ei...sunt pierduti....
Intr-o vreme si eu ma feream...dar mi-am dat seama ca-mi ingradesc singura libertatea de a merge pe strada. Daca ies de 3 ori din casa de 2 ori ma intalnesc cu ele. Ce sa fac ? sa raman in casa scarilor pana trec ? Sa trec pe partea cealalta? Imi dau un fluturas atata tot..le privesc la fel ca pe ceilalti care impart fluturasi cu reclame. Atata tot.
Reply With Quote
Vechi 04.03.2011, 12:51:03
dianagroza's Avatar
dianagroza dianagroza is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.10.2010
Locație: Iasi, Romania
Implicit

Vorbiti de parca ar sari la gatul vostru daca nu vreti sa-i acultati.
Exagerati!
Cred ca toti am avut parte de astfel de vizite, dar daca le zici frumos ca nu esti interesat nu cred ca devin "dusmanosi".
Vechi 04.03.2011, 21:35:29
camy_d camy_d is offline
Banned

Data înregistrării: 14.11.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristinadaciana Vezi mesajul
Intr-o vreme si eu ma feream...dar mi-am dat seama ca-mi ingradesc singura libertatea de a merge pe strada. Daca ies de 3 ori din casa de 2 ori ma intalnesc cu ele. Ce sa fac ? sa raman in casa scarilor pana trec ? Sa trec pe partea cealalta? Imi dau un fluturas atata tot..le privesc la fel ca pe ceilalti care impart fluturasi cu reclame. Atata tot.
Eu sunt colegă cu o martoră și n-am fost agasată.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Daca ma puteti ajuta! Flory86. Umanitare 22 17.05.2013 14:38:10
Ma puteti ajuta? mirela1990 Generalitati 10 12.09.2010 23:40:20
Ma puteti ajuta? truthtostone Generalitati 1 26.10.2009 07:39:34
Daca puteti ajuta...un om care are nevoie de ajutor... pacatoasa Umanitare 0 13.10.2009 20:01:26
Ma puteti ajuta ioanhodean Preotia (Hirotonia) 3 27.03.2008 00:14:44