Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.03.2011, 14:04:26
nico.dia nico.dia is offline
Member

Data înregistrării: 16.06.2008
Implicit Buna

Citat:
În prealabil postat de davidgabriel Vezi mesajul
as vrea sa pun o intrebare domnului adrian cocosila! in articolul privind copilul cu malformatii si avortarea lui , lasa ideia ca biserica poate accepta in unele situatii limita avortul :”��Biserica nu este de acord cu avortul in astfel de situatii. Ea poate accepta avortul doar in cazul in care atat mama cat si copilul, in absenta acestei interventii, ar muri. Accepta doar aceasta exceptie pentru ca de viata mamei depind si alte vieti (copii, sot).
”�.....oare putem cobora randuielile canoalelor la modernismul zilei si la comoditatea ei ?....domnule cocosila stiti ce sunt mamele martir? , dar mantuirea femeiilor prin nasterea de prunci stiti ce este ?
Am citit toate comentariile,da asa este ,este un pacat ,as vrea sa va puneti in loc lui ce simte acel copil malformat ,ca prunc , prescolar ,elev,student ,adult,cat este de umilit noi ceilalti,ce le ofera societatea,unor astfel de oameni nimic ,,ba mai mult,,saracul ,,la sufletul v-ati gandit ce simte el cum simte el ,.dar la parintii lui v-ati gandit ce e in sufletul lor cate lacrimi au varsat pentru neputinta lor.
am avut o colega de liceu,,are parapareza spastica ,,din cauza deficientei ,,nu si-a gasit un loc de munca,, si cate dorinte are acest copil acum femeie ,imi povestea,de-ai sti cat ma urasc, imi doresc sa pot merge ,sa pot dansa,sa pot avea un prieten ,un iubit,,lumea ma ponegreste,pentru ca nu sunt ca ceilalti,, pe parintii ei i-am vazut numai tristi ,cu lacrimi in ochi ,cu nimic nu poate fii comensata durerea din sufletul lor,oricat am dezbate noi tematica acesta
este foarte greu.
am incercat sa-mi cosolez colega de liceu, spunindu-i ca Dumnezeu nu da omului ,mai mult decat poate duce,fiecare avem o cruce de dus i-am spus.
ce stii tu,mi-a raspuns.
habar nu ai cate nopti am plins ,pe furis noaptea ,sa nu ma auda parintii mei.e tare greu ,nico mi-a spus.
am atatea dorinte la care a trebuit sa renunt,si stii ce e mai grav,
sunt indragostita ,dar cum sa ii spun.
nu am mai stiut ce sa ii spun.
am luat-o in brate si am plins pina nu am mai avut lacrimi,in noaptea aceea am dormit cu ea,
stiu ca ma o sa ma blamti ,dar ,nu am facut altceva decat sa va relatez o drama a unei mame,a copilului ei care nu a facut avort pentru ca stia ca e pacat
urmarile deciziilor sunt poveri ,ce apasa greu pe umeri
sper sa nu ma judecati prea aspru,la cele ce v-am relat
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Copiii nascuti prematur trebuie botezati si preotul trebuie chemat spre_rasarit Botezul 3 08.04.2011 19:23:54
Voi ati adopta un copil? sophia Generalitati 47 17.03.2011 16:16:54
Copil avortat care a supravietuit elena20 Generalitati 37 18.10.2010 07:08:34
'UN COPIL CONDAMNAT LA MOARTE' Catalina Umanitare 0 18.01.2008 18:58:09
Bona pentru copil mirc Generalitati 5 12.08.2007 15:00:04