![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Am citit undeva ca, in momentul in care se da pomelnicul, un inger taie numele care nu trebuie sa fie pomenite si, desi preotul le citeste, degeaba o face. Poate ca e asa, poate ca nu... Dar ce zic eu? Totul este o taina si noi suntem datori sa ne manifestam iubirea fata de oricine, indiferent daca e viu sau mort, in Rai sau in Iad. Am credinta ca Dumnezeu nu ne va trage la raspundere pentru ca am facut un gest de altruism fata de o persoana necunoscuta.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cat despre pomelnicul celor adormiti,da, asa fac si eu, scriu si persoane pe care nu le am cunoscut personal ( de ex. Laura Stoica si multi altii),pe care ii trec alaturi de parintele Teofil Paraian, pe care am avut onoarea sa il cunosc si de aceea sunt sigura ca de acolo de unde e,ma priveste zambind, avand in vedere imensa iubire de oameni pe care o avea!Nicicum nu cred ca-l supar cu asta... |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Copiii nascuti prematur trebuie botezati si preotul trebuie chemat | spre_rasarit | Botezul | 3 | 08.04.2011 20:23:54 |
| Voi ati adopta un copil? | sophia | Generalitati | 47 | 17.03.2011 17:16:54 |
| Copil avortat care a supravietuit | elena20 | Generalitati | 37 | 18.10.2010 08:08:34 |
| 'UN COPIL CONDAMNAT LA MOARTE' | Catalina | Umanitare | 0 | 18.01.2008 19:58:09 |
| Bona pentru copil | mirc | Generalitati | 5 | 12.08.2007 16:00:04 |
|
|