![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Există vreun bărbat înafara sfinților care să nu se gândească la prostii?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mersi pentru „încurajare”! Vreau să zică unul de pe forum „Eu nu mă gândesc la prostii.”
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa ca, CURAJ! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt prea mulți ca să-mi mai fie milă de încercările lor. Unul dacă ar fi, n-aș avea nimic, dar când toți sunt obsedați, te calcă pe nervi. Cred că n-am să mă mărit niciodată, n-am cu cine.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Dar daca accepti si unul in devenire, nu stii niciodata de unde sare iepurele. Poate ca dai peste unul cu care mergi apoi in cer, dar poate ca nu. Daca nu risti, nu stii. Totul depinde de cat de mult iti doresti sa te casatoresti, ca daca nu te arde casatoria, stii cum a zis apostolul, ca mai bine ramanem ca si el, ca sa nu suferim ![]() Last edited by Adriana3; 05.03.2011 at 14:53:31. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Deși bărbații sunt niște mincinoși, l-aș crede de data asta, pentru că m-am simți mai bine dacă l-aș crede. Nu că n-aș ști că ar putea minți, dar mi-ar face mai bine să-l cred.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Barbatul, capul femeii? | Traditie | Nunta | 426 | 07.11.2011 19:45:03 |
Ispitele postului | heaven | Postul | 17 | 11.03.2011 10:46:50 |
De asta ce ziceti? Vor sa schimbe si data Pastelui :( | BogdanF2 | Generalitati | 41 | 10.10.2010 22:43:21 |
Ispitele dupa spovedanie | Elena78 | Pocainta | 8 | 29.10.2009 17:40:59 |
|