![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Abia acum am mai citit unele dintre postarile dumitale, domnule Miron... Si am inteles cu cine am de-a face... Dumneata esti dintre aceia care nu merita nicio atentie in cadrul unui dialog...
Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.petitieonline.ro/ |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca parului meu ii place numai si numai Pantene eu ce pot sa fac? Sau daca as avea nevoie de o piesa de schimb la laptop ar trebui sa-mi cumpar altul? Ca la HP trebuie sa schimbi componentele cu cele de aceasi firma, nu? Hai sa-i conving pe prietenii mei care lucreaza ca distribuitori la P&G sa-si lase slujbele. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mai general spus, numai păcatele intrinseci cer aderență absolută la principiul moral. Ceea ce nu este păcat intrinsec, ceea ce este poruncă a Bisericii sau datorie profană nu necesită aderență absolută. De exemplu, "să nu curvești" și "să mergi în zile feriale la Sf Liturghie" sunt, ambele, porunci, iar încălcarea lor este păcat capital. Dar numai primul este păcat intrinsec. Aceasta însemnă că nu există nicio situație în care a curvi ar fi altceva decât păcat, nu există niciun "motiv binecuvântat" să curvești, nici pogorământ posibil, pe când a nu te duce duminica la slujbă poate să nu fie păcat dacă se face din binecuvântate pricini. Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E adevarat ca sunt extrem de putine portitele de scapare in zilele noastre...In general, tot ce vine dintr-o anumita directie este viciat; daca lucrezi la o firma care sponsorizeaza crimele, nu te pot astepta lucruri prea bune... Nu este nicio diferenta intre a ajuta o firma care finanteaza activitati criminale, si a lucra pentru un mafiot; doar noi operam distinctii de acest fel, ca sa ne linistim constiintele. Se poate intimpla sa nu avem de ales, dar eu nu am cerut nimanui sa convinga pe cineva de lucrurile despre care vorbesc; stiu ca atunci cind intra omul in tensiune de constiinta poate sa ajunga la manifestari de o vehementa iesita din comun impotriva celui care ii zgindareste probleme de constiinta; eu am scris mesajul in speranta ca vor mai fi si suflete care vor prefera sa salveze un prunc mai degraba decit sa se spele cu Pantene. Eu am un prunc, si niciodata nu as putea trece cu vederea viata unui copilas... Dumnezeu ajuta intotdeauna sa gasesti alternativa corecta la aceste grozavii care ne invadeaza si par a nu ne permite o alegere buna. Cartea doamnei Kasun este departe de teoria conspiratiei; are o bibliografie de citeva mii de titluri, printre care transcriptele conferintelor internationale pe tema "population growth", precum si rapoartele si publicatiile agentiilor nationale americane de management demografic; probabil, pentru marele om Horatiu Miron, Departamentul Natiunilor Unite pentru Informare Economica si Sociala si Analiza Politica, precum si Banca Mondiala (Raport de Dezvoltare Mondiala pe 1997), Departamentul de Stat pentru Educatie din California si toate celelalte sunt inventii ale doamnei Kasun... Nici nu te puteai astepta la altceva de la un ateu fanatic... Numai propaganda cum ca "liderii" lumii vor numai si numai binele omenirii si sunt straini de orice interes financiar ar fi straina de "teoria conspiratiei", probabil... Eu nu vorbesc de petitie; eu am lansat un semnal pentru cei care vor sa faca ceva ei personal; clasa politica romaneasca este marioneta SUA si Bancii Mondiale, si oricite semnaturi as aduna, tot nu vor schimba nimic. De schimbat pot schimba numai oamenii, spunind "nu" la ceea ce merita "nu". Si apoi, eu chiar am crezut ca ma aflu pe un forum crestin ortodox, unde omul-faptura a lui Dumnezeu este valoarea... Boicotul in Romania nu functioneaza pentru ca romanii nu vor sa boicoteze; dar asta se poate schimba... Si ma rog, domnule Miron, eu sunt pe terenul meu - sunt o crestin-ortodoxa, pe un forum ortodox, cu o rugaminte corecta din punct de vedere ortodox. Dumneata pe al cui teren esti, ateu pe un forum crestin-ortodox, agresindu-ma pentru credintele dumitale lipsite de umanitate? Dumnezeu sa ne miluiasca pe toti! |
|
|||
|
|||
![]()
Alternativa la Always este fie Bella, fie clasicul tampon din vata hidrofila produsa la Buftea si invelita acasa in fasa de tifon. Si eu credeam acum un an ca nu pot fara Always, dar in noiembrie am nascut pe fetita mea, si doctorii mi-au recomandat sa nu utilizez tampoane/absorbante pentru singerarile de dupa nastere, ci aceste "tampoane" de vata cu fasa de tifon. Si de atunci cam asta folosesc (eu am avut menstruatie incepind din decembrie, chiar daca am nascut). Bella folosesc doar daca ma imbrac in pantaloni, ceea ce se intimpla relativ rar.
Si oricum, bucuria ca am contribuit la salvarea unei vieti de gindacel minunat sporeste mult confortul utilizarii unor produse chiar mai slabe calitativ... Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca putem evita produsele lor ,e ok,dar ce nu se poate nu cred ca e un capat de tara Felicitari pt fetita.Sa iti traiasca! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La urma urmei, intrebarea "nuda" este urmatoarea: "Citi copii mor pentru ca eu sa am parul stralucitor? Citi copii mor pentru ca eu sa am pielea catifelata?" Niste intrebari groaznice cu care eu nu pot sa traiesc... Dumneavoastra puteti? Chestia asta cu "parul meu nu suporta alt sampon" este foarte relativa... V-o spun eu, care am probleme foarte mari cu parul de ani de zile... De cele mai multe ori, problemele cu parul si unghiile vin din carente interioare (alimentatia dumneavoastra nu contine sau contine prea putin din ceva care influenteaza sanatatea parului); nu cred ca Pantene este un leac miraculos si fara gres... Cred ca intervine mai degraba si o anumita doza de autosugestie, ca in toate falsele necesitati... Va rog sa nu va suparati, nu va condamn cu nimic, ci doar incerc sa spun lucrurilor pe nume, fara eufemisme si fara ocolisuri generatoare de confuzie... Acum, in prag de post, descopar din ce in ce mai mult ca enorm de multe dintre "nevoile" mele sunt in fapt mofturi si ca mi-as putea simplifica mult viata... Si, pentru ca postul este o perioada in care trebuie sa ne smerim, nu strica sa mai renuntam si la cite un confort dintr-asta cu context strimb... Iertati-ma, toti cei care sunteti suparati de cuvintele mele! Dumnezeu sa ne miluiasca! Last edited by Iuliana_crestina; 06.03.2011 at 13:18:39. |
|
||||
|
||||
![]()
Am citit si eu si data viitoare o sa ma uit mai atent pe ambalaj. Dar mai mult de atat nu pot promite.
In principiu, si eu sunt de acord cu ideea ca mai bine cumparam produse romanesti, de-ale noastre, decat tot felul de plastice din China sau de mai stiu eu unde. Ce te faci insa cand numai din astea gasesti pe piata?
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
am simtit ceva puternic....o chemare | patricia2006 | Generalitati | 1 | 23.07.2012 09:38:26 |
O chemare la razboi | Sara I | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 12 | 14.09.2011 23:36:11 |
Chemare la rugaciune individuala pentru conversia la credinta a dusmanilor ortodoxiei | spre_rasarit | Generalitati | 45 | 21.07.2011 01:23:02 |
|