![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Puteti sa-i spuneti manipulare, daca vreti... Puteti sa-i spuneti oricum vreti.. Cit despre puncte sensibile, discutia este foarte interesanta si foarte ampla, pe teren crestin-ortodox... La Judeacata va veti duce cu Pantene si Dove, sau cu faptele bune si cu cele rele? Va rog sa nu va suparati! Eu nu incerc sa va determin sa faceti ceva impotriva vointei dumneavoastra. Faceti ce vreti si ce va indeamna constiinta. Eu am vrut numai sa va aduc in atentie ceva foarte dureros.. Doamne ajuta! |
|
|
||||
|
||||
|
Aici sunt deacord cu dumneavoastra.
|
|
|
|||
|
|||
|
este o ineptie subiectul ? in Romania femeile avorteaza la cerere, avortul este un fapt normal, dar bine este sa nu ajungi acolo. Daca fiecare femeie ar face cate 20-30 de copii intro viata , ce populatiear avea pamantul ? am muri de foame .
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
esti pro-avort si aproape o lauzi pe mama ta despre care afirmi ca a facut 34 de avorturi, dar esti impotriva homosexualilor. oare ce crezi ca e mai urat, mai odios in ochii lui Dumnezeu? sa fii rasucit, vorba lui Mo, sau sa curmi o viata nevinovata, doar asa ca te incurca aparitia ei? |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| am simtit ceva puternic....o chemare | patricia2006 | Generalitati | 1 | 23.07.2012 10:38:26 |
| O chemare la razboi | Sara I | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 12 | 15.09.2011 00:36:11 |
| Chemare la rugaciune individuala pentru conversia la credinta a dusmanilor ortodoxiei | spre_rasarit | Generalitati | 45 | 21.07.2011 02:23:02 |
|
|