![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Voia Tatãlui Meu este ca oricine vede pe Fiul, si crede în El, sã aibã viata vesnicã, si Eu îl voi învia în ziua de apoi."(Ioan 6:40) Cum vom invia? Adam a primit viata fara sa existe vre-un "suflet nemuritor", de al sau, inaintea ca el sa fie creat. Nu cred ca invierea mortilor este o problema pentru Dumnezeu. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
.................
|
|
|
|||
|
|||
|
25. Și Iisus i-a zis: Eu sunt învierea și viața; cel ce crede în Mine, chiar dacă va muri, va trăi.
26. Și oricine trăiește și crede în Mine nu va muri în veac. Crezi tu aceasta? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
...și uite așa va veni o zi când vor arde toate catehismele... ce ne vom face atunci?
|
|
|
|||
|
|||
|
Cine le arde?
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
A lasat EG White o gramada de carti, indispensabile mantuirii.... Trice., nu duce tu dorul catehismelor, ci pe ale EG White, ca mai nou am vazut ca pe la tara se utilizeaza la legatul borcanelor cu muraturi.,..
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
26. Și oricine trăiește și crede în Mine nu va muri în veac. Crezi tu aceasta? Last edited by mihai07; 05.03.2011 at 19:03:47. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 19:24:40 |
| Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 23:13:56 |
| Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 10:23:38 |
|
|