![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Si vrei sa te mariti de la varsta asta?!
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Pai si atunci? Vrei sa traiesti cu un baiat, fiind necununati?
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ferește! Cum aș mai fi putut zice de bărbați că-s depravați, dacă și eu aș fi fost.
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=camy_d;345159]Bărbații sunt buni, dacă au pofte, înseamnă că sunt buni de făcut copii, după cum a zis Adriana.
![]() Poi daca ar fi mereu dupa poftele lor , la cate femei exista pe Terra am fi cateva miliarde in plus....Ca deh...e bun ce au acasa da-i mai bun ce-i prin "labosul" vecinilor....Pentru unii masculi sotia e supa cea de toate zilele si vecina , colega de job , prietena sotiei, desertul...D'aia sunt atati burtosi ca papa prea multe "dulciuri"...(desi daca stai sa la cauti pe alea sub "staniol" observi usor fie ca sunt ciocolate amarui, rancede sau...."expirate"...Dar deh, ii atrage-n raftu poftei ambalaju alora! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La crestini casatoria atat de precoce se facea tocmai pentru a se evita pacatul in afara casatoriei la cei care ard, si cum majoritatea ardeau, il vedem pe Sf. Ioan Gura de Aur cum recomanda parintilor sa isi casatoreasca fetele in jurul varstei de 14 ani si baietii cam pe la 16, cu atat mai mult cu cat oamenii nu mergeau la scoala si deci nu aveau altceva de facut decat sa munceasca (la camp, comert etc) si sa isi construiasca familii. Pana sa inteleg motivatia sfantului, tare m-am revoltat si m-am intrebat cum a putut un sfant sa faca ceva atat de groaznic, sa ceara parintilor sa isi marite fetele la 14 ani. Si ma revolta cand auzeam de astfel de cazuri la noi si prin alte parti ale lumii, imi era atat de mila de bietele fate. Pentru mine ar fi fost un cosmar sa mi se intample asa ceva. Apoi insa, ascultand marturia acestor fete sau a femeilor care lucreaza ca asistenti sociali ca sa le ajute, am inteles ca pentru ele nu este deloc groaznic, ci acel copil este tot ceea ce li se putea intampla mai bun in viata. Pentru mine ar fi fost un cosmar pentru ca am o natura mai inclinata spre activitati intelectuale, insa nu la fel sta treaba cu alte fete sau baieti care sunt mai inclinati tocmai spre viata de familie de la varste precoce. Sunt fete care la 14 ani sunt deja in stare sa fie mame, si altele care nici la 30 de ani nu se simt pregatite. Totul depinde de cat de mult "arde" fiecare, si dupa cum isi gaseste fiecare... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
camy, nu cred c-ai avut vreun prieten pana acu asa-i? Si ma refer la o persoana pe care chiar s-o iubesti;p
|
|
|||
|
|||
![]()
N-am avut niciun prieten, de ce?
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Barbatul, capul femeii? | Traditie | Nunta | 426 | 07.11.2011 19:45:03 |
Ispitele postului | heaven | Postul | 17 | 11.03.2011 10:46:50 |
De asta ce ziceti? Vor sa schimbe si data Pastelui :( | BogdanF2 | Generalitati | 41 | 10.10.2010 22:43:21 |
Ispitele dupa spovedanie | Elena78 | Pocainta | 8 | 29.10.2009 17:40:59 |
|