Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.03.2011, 20:33:41
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
Eu cred ceea ce scrie. Deocamdată dumneata ești cel ce crede ceea ce nu scrie (nemurirea sufletului) și-ți place să spui negrului alb (că moartea ar fi de fapt viață). Urmează doar să mai declari "viceversa": că viața ar fi de fapt... moarte!
Unde e argumentul? Te întreb asta de aproape doi ani și nu reușești să-mi răspunzi decât cu fandări de la logică și presupuneri neîntemeiate.

Citat:
Ei brava, trebuia să ne așteptăm și la asta! După ce Biserica Ortodoxă "a alcătuit" Scriptura, acum tot ea prin sfinții ei părinți a luat locul Providenței Divine.
Providența lucrează prin Biserică. Altfel, Scripturile picau din cer precum Coranul mahomedanilor. N-a așteptat Providența să apară adventiștii să ne ofere și nouă acces la adevăr.

Citat:
No problem, doctrina mea oricum nu consideră ăsta post. Dacă ar fi așa, ar însemna că în Biserica Adventistă există oameni ce postesc nu de o viață întreagă, ci de ... trei! Cunosc familii care de trei generații n-au mâncat carne și produse din carne. Și nici nu se laudă cu asta, consideră un lucru normal și natural.
D-ta confunzi postul cu dieta. Dar nici nu mai contează foarte tare fiindcă oricum suntem în fundătură și cu subiectul ăsta!

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins flying Teologie si Stiinta 88 23.09.2011 18:24:40
Minciuna si viclenia maria40 Generalitati 68 22.06.2011 22:13:56
Nu mai raspunde-ti sectantilor ionut stefan Secte si culte 146 15.03.2011 09:23:38