![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Părintele Bădiță Mihai Bîrnea de la Biserica Sfântul Ioan Piață (București) este părintele meu duhovnic. El este cel care mi-a schimbat viața în bine, m-a schimbat pe mine ca om.. m-a ajutat și mă ajută foarte mult. Este numai suflet...
|
|
|
|||
|
|||
|
Pot spune ca un duhovnic deosebit, echilibrat, foarte cald, iubitor de oameni este Parintele Gheorghe Holbea. Poseda o cultura teologica vasta, fiind in acelasi timp un traitor al lui Hristos, un adevarat ucenic al Sau. Slujeste la Biserica Precupetii Noi din Bucuresti.
|
|
|
||||
|
||||
|
Parintele Tudor Peiu de la biserica Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii "Grigore Alexandrescu" din Bucuresti, B-dul Iancu de Hunedoara 30-32, sector 1.
|
|
|
||||
|
||||
|
Sunt preoti casatoriti cu viata sfanta.
Numai bunul Dumnezeu insa poate ajuta la aflarea acestora. Am dat, intamplator, peste un articol folositor in aceasta privinta: Adanc pe adanc cheama !
|
|||
|
|||
|
Citat:
...si ,personal,DA,am cunoscut,si preoti deosebiti,oameni(si PREOTI!) ai lui Dumnezeu,in CUVINT si in FAPTA! Cinste lor! Ei mai tin BISERICA lui Dumnezeu! Si pe noi,pe acolo... |
|
|
||||
|
||||
|
un preot deosebit si loc de inchinare deosebit pentru mine este Paraclisul Sf. Stelian si parintele Calin. Locatia Cluj, starada Louis Pasteur.
nu ma pricep sa descriu in cuvinte dar o sa zic cateva lucruri.. lacasul este construit asemena bisericilor grecesti si din exterior are forma unei biserici bazilica. slujba se tine doar cu lumini de luminari, podeaua este din piatra sparta ce aduce aminte de vechile chilii si biserici rupestre. Slujbele se tin ca la muntele Athos in stil bizantin, la cor canta in fiecare duminica grupul Sf. Ioan Damaschin, iar la liturghii te simti ca in manastirile din muntele Athos. Iar despre pr. Calin....in sfarsit am gasit un duhovnic, dupa 4 ani de cautari prin Cluj si imprejurimi..
"Nu!gloria iubirii nu este îmbuibarea, Ospețe de săruturi, orgii de-mbrățișări, Ci dorul lung și taina-mpletită cu-așteptarea Sunt duhul ei pe-o lume de vane desfătări. Prin înfrînări și chinuri asceții-ating extazul..." Vasile Voiculescu, Sonetul CLXXI http://blogulugicu.blogspot.com/ |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Preoti de tara sau preoti de oras? | paulac | Preotul | 38 | 26.06.2013 11:55:03 |
| preoti | rentea | Preotul | 5 | 01.04.2013 12:52:24 |
| Preoti fara har? | costel | Preotia (Hirotonia) | 82 | 03.08.2012 17:19:07 |
| Cunoasteti vreo manastire de maici cu moastele Sf Siluan ? | teodoraianys | Intrebari utilizatori | 14 | 13.02.2012 10:21:18 |
|
|