![]()  | 
	   ![]()  | 

| 
 | 

| 
	 | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

De ce trebuie sa te lumineze cineva? Tu nu poti ca citind sa tragi concluzii(esti fata desteapta)? Apoi poti discuta cu mami ta...Aici se vor naste iarasi polemici pt unii precum bine stii, sunt refractari la orice nu pot deslusi suficient sau n-are totala legatura cu sfintii(desi daca i-am pureca(pe carcotasi)....am avea sunt sigura , multe surprize)... 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ce să-i faci, asta e inevitabil, totuși la unele întrebări ale mele am avut norocul să primesc răspunsuri similare.

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Pe mine continua sa ma uimeasca ades , sfaturile unora care nici macar nu au habar , sau cei care stiu ei ceva foarte vag, ciupit de pe net sau din vreo carte, dar nicidecum citit si documentat serios...Si tin doar teorii...Ba chiar fac pe ofuscatii.....in totala necunostinta de cauza...Deplorabil obicei....Dar asta este....fiecare cu vederile lui...Multi vor....putini pot....

| 
![]()  | 

| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |

| 

Subiecte asemănătoare
		 | 
	||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Vasile Lupu | nicolae ion | Intrebari utilizatori | 0 | 28.03.2011 10:03:08 | 
| Molitvele Sf Vasile | florica85 | Intrebari utilizatori | 5 | 27.03.2011 21:38:42 | 
| Moliftele Sf Vasile | rafella | Generalitati | 6 | 15.07.2010 14:16:52 | 
| Sf.vasile cel mare | lilianaurel | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 14.01.2009 00:15:20 | 
| 
 |