![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fapte 10:45 *Iar credincioșii tăiați împrejur, care veniseră cu Petru, au rămas uimiți pentru că darul Duhului Sfânt s-a revărsat și peste neamuri. 46 *Căci îi auzeau pe ei vorbind în limbi și slăvind pe Dumnezeu. Atunci a răspuns Petru: 47 *Poate, oare, cineva să oprească apa, ca să nu fie botezați aceștia care au primit Duhul Sfânt ca și noi? deci cine a auzit vorbirea in limbi? cei care venisera cu Petru, taiati imprejur deci evrei. cine a vorbit in limbi? Cornelius si tovarasii sai, care erau romani. in mod sigur au vorbit intr-o limba pe care o intelegeau si unii si altii, dar nu limbile lor materne, adica ebraica sau latina. acolo scrie ca au primit Duhul "ca si noi" - adica limba inteleasa. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oamenii care vorbesc astazi in limbi vorbesc limbi vechi si pe care putini le mai inteleg, parand astfel ca bolborosesc cuvinte fara sens, dar de fapt ei il slavesc pe Dumnezeu prin aceste cuvinte ce par bolborosite. Si daca langa ei s-ar afla un traducator pentru limba respectiva, ati vedea ca sunt cuvinte perfect coerente care alcatuiesc tot felul de rugaciuni. Last edited by Adriana3; 12.03.2011 at 18:59:22. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Exact! Cam asa se intampla si in ziua de astazi, doar ca, din pacate, necredinciosii de care vorbea Sf. Ap. Pavel suntem si noi, cei care ne credem credinciosi, pentru ca de exemplu si eu, pana sa nu am marturii ca intr-adevar ceea ce vorbesc ei sunt rugaciuni in tot felul de limbi, am crezut exact asa cum am fost invatata in biserica la noi, ca este o bolborosire de la necuratul...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
In fine, eu nu am cunoscut fiind indoctrinata puternic de ultra-ortodocsi. Si din cate observ, nici dvs nu stiti pentru ca spuneti una despre vorbitorii in limbi de astazi, si ei zic ca de fapt la ei este pe dos. Acum poate ca altii de pe la noi sa stie mai multe despre vorbirea in limbi de astazi, dar eu sincer nu prea am observat. Este posibil sa fi avut eu ochelari de cal, nu exclud nici ipoteza asta. Ma bucur insa ca exista acest site sa mai aflu si eu din cele ce se intampla si prin alte biserici direct de la sursa si nu din cuvintele dusmanilor lor.
Last edited by Adriana3; 12.03.2011 at 19:57:18. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu insa am marturia unei prietene care a asistat la asa ceva, ca ei vorbesc in tot felul de limbi vechi, gen aramaica, si ca ceea ce spun ei sunt de fapt rugaciuni. Si cel care vorbea in limbi habar nu avea ce spune pana nu a avut ocazia sa aiba langa el o persoana care sa cunoasca limba respectiva...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|