![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Copii o povara? WOOOW...poi dragule....eu pentru mama mea niciodata n-am fost o povara , nici cand am zacut nemiscata pe pat destula vreme....Niciodata un copil nu devine povara parintelui sau....Poate daca se transforma intr-o lipitoare si suge "pensia" batranilor si le ia si masina ca sa se dea cum ziceti voi "rotund"....poate atunci unii parinti mai judeca asa cum zici tu...Insa chiar si atunci.....tot ramane puiul mamei sau al tatei acel suflet....Se vede clar ca nu esti parinte si nici experienta de genu , nu ai....dar i like u ! |
|
||||
|
||||
![]()
1. Am spus foarte clar ca parintii NU ne considera povara,dar trebuie sa ne consideram noi,din "obraz" si din bun simt! Am exemplificat mai sus... citeste.
2. Nici tu nu esti parinte. Deci ce relevanta are asta? |
|
|||
|
|||
![]()
Nu Raoul...ACUM nu mai sunt parinte...dar nu inseamna ca odata n-as fi fost...Deci atentie...
|
|
||||
|
||||
![]()
In cazul asta imi pare sincer rau
![]() Ramane sa te concentrezi pe puntul 1. Am spus destul de clar ce gandesc. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Scuze, cum sa intelegem "ACUM nu mai sunt parinte"....???? Poti sa fii la un moment dat parinte si apoi la un alt moment dat sa nu mai fii?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Revin si sper din suflet ca nu e vorba de o pierdere.....