![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
In primul rand va multumesc tare, tare mult pentru gandurile transmise cu dragoste. Sunt sfaturi bune, mai ales in ceea ce ma priveste. Intradevar trebuie sa schimb ceva la mine mai intai. Si asta fac...ii cer ajutorul Domnului mereu sa ma schimbe, caci eu tare slaba sunt.
Cat despre tatal meu, nu-mi spune-ti, va rog, ca nu se poate...La el in dormitor are un adevarat altar cu icoane. Stiu ca nu-l va lasa Maica nostra si Domnul nostru Iisus Hristos. Crede in Domnul, desi nu face voia Lui, din neputinta. Mai mult, am asistat intr-o zi certand-o pe mama ca nu i-a aranjat icoanele cum erau. Ajutati-ma sa-mi intaresc credinta ca se va vindeca de aceasta patima. Daca eu ma rog pentru el si nu cred, stiu ca va fi foarte greu Ceea ce se intampla cu mine acum, de fapt, este ceea ce se numeste 'deznadajduire pentru altii'.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Acolo unde nu poate omul, poate Dumnezeu. De-aia e importanta rugaciunea, de-aia e important sa ne recunoastem limitele si sa ii cerem Lui Dumnezeu, prin rugaciune, sa implineasca ceea ce nu putem noi. In asta consta nadejdea. Convingerea ca Dumnezeu nu ne lasa, ci face TOT ce ne este noua de folos. Ca ne ajuta in moduri in care noi nu putem sa ajutam pe nimeni (nici pe noi, nici pe semenii nostrii). Citat:
Nu facem cu toti asa? Citat:
Fii convinsa ca noi nu avem puterea sa facem nimic fara Dumnezeu. El este taria noastra. De aceea e important sa te rogi la Dumnezeu. Roaga-te cu convingerea ca ce nu poti tu face, poate Dumnezeu. Ca Dumnezeu ne iubeste pe toti si nu are pe nimeni de pierdut.
Ca sub stapanirea Ta totdeauna fiind paziti, Tie slava sa inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor Amin. Last edited by adam000; 15.03.2011 at 10:45:22. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|
|||
|
|||
|
Gabi uite inca un motiv de intarire: tu stii ca exista un sfant ocrotitor al betivilor (care ii ajuta pe betivi sa se lase)? Este vorba de Sf. Bonifaciu, praznuit pe 19 decembrie. El a fost betiv. Iar DUMNEZEU l-a facut mucenic. Dumnezeu l-a facut sfant intr-o clipa, pentru ca sfantul a primit moartea martirica. Atat de mare e puterea Lui Dumnezeu, ca dintr-un betiv a facut un sfant intr-o clipita! Cu aceasta crediinta sa te rogi si tu Lui Dumnezeu, cu crediinta ca El poate totul, ca le El toate sint cu putiinta!
Roaga-te si tu sfantului Bonifaciu ca sa il ajute pe tatal tau, ca Sf Bonifaciu ajuta pe toti care vor sa se lase de patima betiei! Din viata Sf Bonifaciu (sursa http://www.calendar-ortodox.ro/luna/...ecembrie19.htm ) Citat:
http://my.opera.com/Firmilian/blog/show.dml/5577921 Citat:
Sfinte Bonifaciu, ajuta-ne pe toti!
Ca sub stapanirea Ta totdeauna fiind paziti, Tie slava sa inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor Amin. Last edited by adam000; 15.03.2011 at 11:23:49. |
|
|
||||
|
||||
|
Nu sunt de dorit astfel de suferinte, dar iata cum prin ele omul este indemnat sa vorbeasca mai mult cu Dumnezeu, sa-I ceara mai aprins ajutorul Sau. Crestem si noi in iubirea Sa prin bucuriile pe care ni le daruieste, dar cresterea noastra nu este nici pe departe asemanatoare cu a celor din suferinta. Sa ceri neincetat ajutorul Sau si sa ai credinta ca nu vei fi lipsit de el si vei vedea ca nu ramai fara raspuns.
|
|
|
|||
|
|||
|
Uite Gabi acatistul Sf Bonifaciu (Bonifatie), de pe site-ul manastirii Dervent:
http://www.dervent.ro/rugaciuni.php?...ULUI_BONIFATIE
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Suferinta | costel | Generalitati | 36 | 19.09.2024 01:20:42 |
| Carnavalul copiilor( Mosul copiilor din centrele de plasament) | mirela1990 | Umanitare | 0 | 12.12.2010 00:27:05 |
| Cum va intelegeti cu prietenii necredinciosi? | Vladimir-Adrian | Generalitati | 43 | 25.09.2010 20:00:46 |
| Parinti care se opun casatoriei copiilor... | maya_m | Nunta | 8 | 30.08.2010 21:09:11 |
|
|