![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Foarte frumoase versurile si spuse din suflet, cu traire! Sa mai scrie!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Ana-Maria Lupu , colaborartor al acestui site :http://www.crestinortodox.ro/poezie-...at-123926.html
|
||||
|
||||
|
Doamne, Dumnezeul nostru , Cel ce din tineretile noastre ne-ai pazit , pazeste-ne pe noi de vrajmasii cei vazuti si nevazuti ce navalesc asupra noastra . Doamne , Dumnezeul nostru , Taria si nadejdea noastra , intareste-ne pe noi cei ce slabim cu duhul si cu trupul . Doamne , Dumnezeul nostru , povatuitorul celor rataciti , povatuieste-ne pe calea pocaintei . Doamne , Dumnezeul nostru, cel ce l-ai slobozit pe Petru din legaturi si nevatamat l-ai dat Bisericii Tale , miluieste si slobozeste pe robii Tai de felurite patimi si necazuri . Doamne , Dumnezeul nostru , Cel ce izbavesti pe cel sarac de la cel puternic si pe sarmanul fara ajutor , slobozeste ca un milostiv pe cei care se afla in primejdii si se roaga Tie . Doamne , Dumnezeul nostru , mangaierea sufletelor intristate , mangaie si sufletul meu . Doamne , Dumnezeul nostru , bucuria noastra , daruieste-ne noua sa ne bucuram de milostivirea Ta ! Amin!+
|
||||
|
||||
|
Doamne , care esti Tare in razboaie vino in ajutorul nostru si fii noua aparator de vrajmasii nostri cei vazuti si nevazuti , pentru ca tatal meu si mama mea m-au lasat , iar prietenii mei si cei de aproape ai mei , departe de mine au stat , ci Tu , Parintele sarmanilor si judecator al vaduvelor , fii ajutor mie celui neajutorat , care iti cant :Aliluia !+
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu ! + ( rugaciuni ce au miscat sufletul nostru ) | cristiboss56 | Rugaciuni | 592 | 14.11.2022 14:08:21 |
| O problema cu un prieten . | Templier Knight | Generalitati | 3 | 12.03.2012 14:01:38 |
| sa ma rog sa-i dea Doamne-Doamne cuiva credinta? | giovaninnaa | Rugaciuni | 14 | 23.09.2011 16:18:24 |
| Alta minune a bunului dumnezeu | ionut12 | Generalitati | 3 | 25.10.2010 15:48:34 |
| Dumnezeu cel ascuns in cate un vers... | inorog | Arta bisericeasca in general | 4 | 31.01.2010 22:49:41 |
|
|