![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
daca va uitati in sala la fetele spectatorilor.Asta e efectul vorbirii despre Dumnezeu la penticostali?
|
|
|||
|
|||
![]()
ai dreptate. eu am mai fost la penticostali pentru ca am o vecina care e de aceasta religie. ceea ce am vazut acolo m-a cutremurat. in sala se rade, se plange, se urla etc. iar predicatorii la fel. de la pupitrul lor odata tipa cat ii tin puterile de curg siroaie d transpiratie pe ei, odata plang. eu cand am fost acolo nu am facut decat sa imi intaresc convingerea ca credinta ortodoxa e cea dreapta. cand am iesit am multumit Domnului ca s-a terminat si m-am rugat in gand: Doamne nu ma lasa!!! asa zic si acum: DOAMNE, TE ROG, NU MA LASA!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La penticostali am fost si eu de citeva ori la mine in oras si pot sa spun ca aici (in Constanta) lucrurile nu stau asa. Tonul este ponderat si nimeni nu plinge si nu striga. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 26.08.2011 at 17:51:46. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar expunerea voastra scoate in relief un important adevar: si crestinii au gusturi diferite in materie de muzica si oratorie. Inca mai este loc de perfectionare insa eu sunt multumit de spiritualitatea si calitatea cantarilor si predicilor din biserica mea. In concluzie: oamenii care nu ar intra cu nici un chip in bisericile penticostale au unde sa mearga: la ortodocsi. Reciproca e si ea adevarata...:) |
|
||||
|
||||
![]()
Nu am exagerat cu nimic, credeti-ma a fost o experienta surprinzatoare. Ati vazut filmul cu micul predicator, gestica sa? ceva in genul acela era si pastorul pe care l-am intalnit in biserica Penticostala din cart. Manastur. Nu spun ca e o regula in Biserica Penticostala, n-am de unde sa stiu, insa domnul respectiv s-a facut remarcat prin gestualitatea intonativa, miscari ale mainilor in ritmul discursului verbal, gestul de a indica non-stop "cu degetul" masa de pacatosi (noi, cei din sala) si ploaia de acuze :) Nu mai comentez si alte aspecte, saltul de la muzica psaltica si bizantina la Dan Spataru a pus capac ... e o desacralizare totala a spatiului bisericii, cel putin asa percepe un ortodox venit "in vizita" :) Sa va spun cum a fost la Martori? am trecut odata si pe acolo, tot invitata
![]() Last edited by ioanna; 26.08.2011 at 22:29:51. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca e tot penticostal ca doar ăstia se stramba: http://www.youtube.com/watch?v=Xti1E...ayer_embedded#! |
|
||||
|
||||
![]()
Penticostalii de la noi pot invata ceva din aceasta mostra de gospel brazilian si sa-si perfectioneze calitatea cantarilor
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cultul penticostal | rafael12345 | Intrebari utilizatori | 46 | 23.01.2014 10:07:13 |
Ati sfatui un penticostal sa treaca la ortodoxie? | faniela | Secte si culte | 439 | 20.01.2012 13:35:47 |
Un penticostal in biserica ortodoxa | zoridezi | Secte si culte | 8 | 08.05.2009 07:14:10 |
|