![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Rugaciune speciala pentru Postul Pastelui a Sfantului Efrem Sirul:
" "Seigneur et Maître de ma vie! Éloigne de moi l'esprit de paresse, D'abattement, de domination et de vaines paroles. (Prosternation) Mais donne à Ton serviteur, Un esprit d'intégrité, d'humilité, de patience et d'amour. (Prosternation) Oui Seigneur Roi, Accorde-moi de voir mes propres péchés Et de ne pas juger mon frère, Car Tu es béni dans les siècles des siècles. Amen." (Prosternation) ----------------------------------------------------------------------- "Doamne, Stapan al vietii mele, Inlatura de la mine duhurile leneviei, Al deznadejdei, al ingamfarii si al cuvintelor desarte. (Matanii) Da robului Tau, Duhul simplitatii, al umilintei, al rabdarii si al dragostei. (Matanii) Te rog, Atotstapanitorule, Ajuta-ma sa-mi vad propriile pacate Ca sa nu-l judec pe fratele meu, Caci TU esti binecuvantat in vecii vecilor. AMIN!" (Matanii) |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Postul Pastelui | ancah | Generalitati | 63 | 16.04.2014 01:39:03 |
Postul pastelui | ungreier | Generalitati | 13 | 06.02.2011 20:32:12 |
Postul la crestini si postul la maestri yoghini - oare sunt acelasi lucru? | mihailt | Generalitati | 21 | 10.09.2010 10:24:12 |
Canonul cel Mare, citit numai in postul Pastelui | alcatel001 | Intrebari utilizatori | 1 | 08.04.2010 11:33:08 |
Ce insemnatate are pentru voi sarbatoarea Pastelui? | lacrimi | Diverse Sarbatori | 4 | 06.04.2010 00:23:38 |
|