![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. de ce ma detesta? cel mai bine ar fi sa-ti dau niste exemple El are un mare talent la desen si eu am desenat si stiu cum este sa nu profiti de talentul tau si ii spun "Ai potential, ai talent nu iti pierde aceasta sansa data de viata, ai putea sa faci atatea lucruri pentru tine" sau... lui ii cam place bauturica si are probleme de sanatate si ii spun " Poate ca ma detesta pentru ca ii spun in fata adevarul, ca ii spun sa se ridice si sa se realizeze in viata, ca incerc sa-i dau curaj si forta... De fiecare data ii spuneam "tu ai potential, tu te poti ridica singur, sa fii independent!" Dupa cum bine vezi Melissa nu am nu sunt eu ceea care va castiga daca el aplica sfaturile mele... Nu sunt sfaturi care sa ma implice si pe mine sau din care sa castig si eu... Singura mea multumire este acela de-al vedea responsabil si multumit de viata creata de el... O sa-ti dau cel mai bun exemplu... Lui ii place sa fie tratat ca o victima, ca ultimul bolnav (se crede bolnav) eu i-am spus asa -"Tu esti sanatos, nu te mai vaita, de ce sa te tratez ca pe un bolnav daca nu esti?" s-a suparat pe mine, eram scorpie...bun s-a dus peste un timp la doctor si imi spunea "Sunt sanatos sunt sanatos nu am nimic!" Unde gresesc eu... poate ca daca omul se vaita (cu motive sau nu) sa ii incurajez vaicareala sa nu-i spun "Hai ridica-te!"... Cei din jur asa fac il lasa si chiar il incurajeaza in aceasta vaicareala... Sunt genul de prieten "dusman" in sensul ca ii incurajez lucrurile bune si frumoase si ii spun unde greseste de exemplu cand jigneste sau cand are o atitudine gresita... Nu-l perii doar pentru ca este el... Amandoi desenam si intr-o zi mi-a aratat un desen... Toti din jur "superb desenul, merita expus la luvru" si eu fiind si eu in tema i-am spus "desenul este frumos dar cred ca tu ai mai mult potential si stiu ca poti mai mult"...eh gata s-a suparat pe mine! Poate el apreciaza acei falsi prieteni pe care ii are, caci stiu ca pe fata sunt toti de acord cu ei "da, da ,da" si pe la spate il barfesc si rad de ei... Poate nu ma detesta pe mine ci poate se detesta pe sine pentru simplu fapt ca exista cineva care sa-i vrea binele neconditionat... De ce tin la el ca la un frate? Pentru ca a facut pentru mine un gest pe care niciodata nu il voi uita (fie ca a fost voluntar, involuntar) ca a avut defapt un alt scop eu pentru acel lucru ii sunt recunoscatoare si de aceea ii doresc binele... Daca lui ii va fi bine nu am nimic de castigat... sa dau un exemplu Daca el ajunge sa publice un volum de desene el este cel care castiga (bani, faima, etc) eu nimic... Pacatul meu este ca nu stiu sa fiu pupinfundista, nu-mi place sa perii omul , nu-mi place sa spun ceva doar ca sa ma dau bine pe langa el! nu-mi place sa fac ceva doar ca sa fiu pe plac...! |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Trist ! | Darkanian | Pocainta | 16 | 09.12.2010 22:30:24 |
Trist | tot.eu | Generalitati | 5 | 18.08.2009 13:18:26 |
Cum s-a modificat textul Sfintei Liturghii la catedrala patriahala;Trist dar adevarat | mihailt | Biserica Ortodoxa Romana | 41 | 06.01.2009 22:10:13 |
trist | dorinel78 | Generalitati | 12 | 02.11.2007 20:49:36 |
|