![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Totdeauna marile puteri isi calculeaza in asa stil miscarile incat sa impuste mai multi iepuri deodata !
Pai cum credeti voi ca o mare putere isi permite sa-si lasa armata la ruginit ??? O mare putere are nevoie de o armata rodata in focul luptei,adica cu experienta,care sa stie manui si testa cele mai noi arme in conditii reale ! Iar marile puteri au protectorate,sau tind inspre crearea lor,pretutindeni ,in zonele in care au avut colonii ! Ce e franta,bunaoara,restransa la propriile-i granite, fara puterea de-a influenta alte tari,din lumea a treia,decat o biata tarisoara europeana ,care face si drege pe la ea acasa,dar nu pe aiurea ?! Problema marilor puteri e sa aiba o etica a jefuirii de resurse, incat sa ia cat mai putin din averea nenorocitilor din lumea a treia,adica eventual numai cat sa-si acopere cheltuielile militare,iar restul sa lase populatiei respective sa-si exploateze resursele cum poate ! |
|
|
|||
|
|||
|
Există și varianta că motivul intervenției e dorința sinceră de a salva de la exterminare pe rebeli.
Să nu demonizăm orbește.
|
|||
|
|||
|
Interesant ar fi sa ne gandim ca si in Romania ar izbucni - pe buna dreptate, o astfel de insurectie, prima revolutie "pe bune" din ultimii 70 ani.
Sa zicem ca armata romana ar refuza sa traga in insurgenti, satui si ei de abuzurile puterii "democratice". Oare pe cine ar proteja Occidentul, Guvernul sau insurgentii? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Prin Africa sunt multe tari in care regimurile aflate la putere isi extermina cetatenii. Ai auzit pe cineva ca vrea sa interniva? Nu, pentru ca nu au nimic ce ar putea interesa marile puteri. In Libia, motivul este petrolul.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Dar mai e ceva. In acele tari guvernele nu aduc amenintari statelor occidentale implicate in razboiul cu Libia. |
|
|
|||
|
|||
|
Cantareste greu si amenintarea Europei in afara de rezervele de petrol.
|
|
|
||||
|
||||
|
Tu ce ai face in locul lor? Sincer.
|
|
|
|||
|
|||
|
Azi sunt foarte suparat.Mi-au furat toate uneltele (sapa,harlet,coasa,grebla etc) de la un teren pe care l-am ingradit la marginea orasului.Prima data am scos flacari pe nas.Am amenintat ca ma duc la preot sa citeasca ceva sa vina hotul cu toate inapoi -ca auzisem de tehnica asta pe undeva.Incet m-am calmat da tot mai arunc amenintari asa,pentru viitor,poate nu-mi mai fura si altceva daca aude cine trebuie...Diferenta e ca libienii chiar vor ataca Europa nu doar ameninta.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu stiu de ce s-a simtit Sarkozy amenintat de Libia, ca pana mai acum ceva timp era prieten bun cu Gaddafi. Peste napte s-au schimbat lucrurile.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| mai este crima un pacat in urmatoarele situatii? | victortiti89 | Generalitati | 1 | 06.06.2011 08:23:39 |
| Ce parere aveti de tinerii care fac urmatoarele.... | victortiti89 | Generalitati | 26 | 03.06.2011 00:53:32 |
| Cuviosul Paisie Aghioritul: Ortodocsii se vor ciocni cu cei din NATO | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 8 | 25.03.2010 11:38:29 |
| Ce parere aveti de amplasarea scutului anti-racheta a NATO in Romania? | mihailt | Generalitati | 26 | 08.02.2010 11:13:25 |
|
|