![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca ajungi sa spui ca tu esti ca Hristos si celalalt e ca Iuda deja esti in inselare. Nu poti fi fara greseala om fiind! Iar daca vrei sa spui ca-i urmezi lui Hristos si vrei sa fi ca el atunci fi pana la capat: iubeste persoana cealalta si atunci cand iti face rau, atunci cand greseste, atunci cand nu vrea sa fie langa tine!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
si sigur ca trebuie sa iertam greselile foarte vinovate,si facute din rautate pura,ale aproapelui nostru de cuplu ,ca sa zicem asa ! dar a-l ierta inseamna si a-l reprimi inapoi,ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat ??? |
|
|||
|
|||
![]()
Daca ai structura, combati ispitele....multumesc lui Dumnezeu, ca m-a schimbat...,oricate toale si-ar pune fetele, tot nu mai ma vrajesc....cred ca am structura buna....de fapt, nu prea mai imi place nimic lumesc....
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca tot ai adus vorba, e bine sa nu te mandresti cu "structura ta" si sa nu fii sigur pe puterile tale..Ca maine poti intalni o fata imbracata in trening larg care te poate inrobi cu ceva mai special decat "toalele"...cu zambetul ! Last edited by Melissa; 24.03.2011 at 11:47:48. |
|
|||
|
|||
![]()
Ai structura? Woow....Si daca ma gandesc asa...mai profund te intreb : asa usor te vrajeau, cu toalele? Eu credeam ca sufletul e cel cautat...Iar daca "lumescul" nu te mai atrage , manastirile te asteapta, cu drag!
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, merci....poate la batranete...imi place sa muncesc...poate la un azil...daca mai traiesc...desi mi-ar fi placut o familie, ce-i drept cu o persoana din alta tara, poate nordica, germanica....nu stiu, am devenit mia altfel.....si te intristezi cand vezi....ca totul e intr-o directie gresita...dar Dumnezeu ne calauzeste pe fiecare...Doamne ajuta!
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Barbatul, capul femeii? | Traditie | Nunta | 426 | 07.11.2011 19:45:03 |
Ispitele postului | heaven | Postul | 17 | 11.03.2011 10:46:50 |
De asta ce ziceti? Vor sa schimbe si data Pastelui :( | BogdanF2 | Generalitati | 41 | 10.10.2010 22:43:21 |
Ispitele dupa spovedanie | Elena78 | Pocainta | 8 | 29.10.2009 17:40:59 |
|