![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Psalmul 6
1.Doamne, nu cu mânia Ta să mă mustri pe mine, nici cu urgia Ta să mă cerți. 2.Miluiește-mă, Doamne, că neputincios sunt; vindecă-mă, Doamne, că s-au tulburat oasele mele; 3.Și sufletul meu s-a tulburat foarte și Tu, Doamne, până când? 4.Întoarce-Te, Doamne; izbăvește sufletul meu, mântuiește-mă, pentru mila Ta. 5.Că nu este întru moarte cel ce Te pomenește pe Tine. Și în iad cine Te va lăuda pe Tine? 6.Ostenit-am întru suspinul meu, spăla-voi în fiecare noapte patul meu, cu lacrimile mele așternutul meu voi uda. 7.Tulburatu-s-a de supărare ochiul meu, îmbătrânit-am între toți vrăjmașii mei. 8.Depărtați-vă de la mine toți cei ce lucrați fărădelegea, că a auzit Domnul glasul plângerii mele. 9.Auzit-a Domnul cererea mea, Domnul rugăciunea mea a primit. 10.Să se rușineze și să se tulbure foarte toți vrăjmașii mei; să se întoarcă și să se rușineze foarte degrab.
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| 3 rugaciuni | tamadu | Rugaciuni | 0 | 02.10.2012 19:40:17 |
| mai multe rugaciuni | patricia2006 | Generalitati | 6 | 23.08.2012 00:36:27 |
| Rugaciuni... | silvia55 | Rugaciuni | 23 | 10.04.2012 10:42:20 |
| Rugaciuni? | Noesisaa | Intrebari utilizatori | 1 | 27.05.2011 17:36:50 |
|
|