Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
...dar eu nu as fi rupt relatia cu parintii pentru nici un om de pe aceasta lume,
|
Asa spunem toate inainte sa intalnim marea iubire..
Citat:
as fi avut inevitabil sentimentul ca poate fi si o ispita in viata mea, un om care imi strica linistea sufleteasca... prin aparitia sa in viata mea.
|
Eeeiii sa vezi tu ce dulce-i ispita asta si cum iti tulbura sufletul si mintea si n-ai sa poti nici sa te rogi bine de tulburata ce vei fi, vorba cantecului " mana ce mi-a `mprastiat parul si gandurile/imi amesteca pe carte,toate randurile"..Dulce-i dragostea,ai sa vezi..si pana nu vezi, nu prea poti fi obiectiva, pentru ca orice teorie pica in fata iubirii adevarate. Iar dragoste fara sa-ti strice linistea sufleteasca,NU EXISTA..deci va trebui sa decizi: iubirea adevarata sau linistea sufleteasca..
Citat:
Cu atat mai putin m-as fi grabit spre o legalizare a unei astfel de relatii care ar fi dat nastere la asemenea situatii...ci cu siguranta spre rugaciune, sfaturi ale vreunui preot...pomelnice, si as fi asteptat sa vad ce se intampla.
|
ofofofooofff ce usor vorbesti si cat de rece si calculata pari...Celor ca tine, numai cu convingeri si fara nici o indoiala, le da Dumnezeu de obicei experiente de viata,pe masura, ca sa se smereasca.
Citat:
Dar...asta sunt eu, nicidecum genul care sa fi fugit in lume cu iubirea vietii mele, sau pasind in Biserica fara familie alaturi...
|
Genul asta de fete, de obicei raman cu mamica si cu taticul...
Si nu are nimeni nimic impotriva ca esti genul asta de fata.Doar ca nu-i bine sa ramai cu impresia ca e versiunea corecta! Si sa te mai crezi si superioara celor care nu gandesc ca tine!