![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Imi place sa citesc ce scrieti voi ,incerc sa-mi imaginez cum e fiecare ,ma confund cu unii ,ma gindesc ca altii sint maqi profunzi ca mine ..in gindire ...si mai invat cite ceva bun. VA MULTUMESC :):):)
|
|
|||
|
|||
![]()
Imi plac norii pe cerul albastru; imi plac florile campului si florile din gradina; imi place verdele ierbii dupa ploaie.
imi place revenirea la viata a primaverii. Imi plac muntii si lacurile, in care se oglindeste cerul. Imi place susurul izvoarelor si tumultul apelor curgatoare. imi plac cuvintele intelepte; imi place intelepciunea ascunsa in legile vietii. Imi place pacea, care se instaleaza dupa o lupta cu mine, castigata. Imi place creatia lui Dumnezeu, in care incerc sa-L descopar pe Creatorul ei. |
|
|||
|
|||
![]()
ganditi-va ca ce ne place noua poate fi ceva inestetic pentru altii, pt ca suntem diferiti. Eu cred ca faptul ca ceva ne place sau nu este o chestie relativa...
|
|
|||
|
|||
![]()
Veilur: Ceea ce ne place sau nu ne place sunt chestiuni subiective si difera in consecinta de la om la om.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Imi place " Tatal nostru" , mai mult decat orice rugaciune !
maria |
|
|||
|
|||
![]()
Imi plac copiii,animalele,florile,natura in general...imi place sa merg la Biserica,e locul unde ma simt cel mai bine!
Nu-mi plac oamenii prefacuti,aroganti,profitori...nu-mi plac momentele de stres maxim,dar incet,cu vointa le trecem pe toate! |
|
|||
|
|||
![]()
Imi place vara, caldura, urasc iarna, frigul si ploile reci. imi plac toate fructele, majoritatea legumelor, lactatele, mai putin carnea.
Imi place sa citesc, in special carti cu teme religioase, craciunul, si cantarile prohodului... Nu`mi place ca sunt cam lenesa, mandra, gurmanda :D si nu puternica pe cat as vrea in a infrunta momentele dificile din viata, precum si faptul ca nu am mai multi prieteni. |
|
|||
|
|||
![]()
Mie imi plac sporturile,iarna...iubesc zapada si frigul,desigur si caldura de la soba:) Ador Craciunul.Imi iubesc familia.Imi place natura,mai ales muntele.Imi plac fotografiile,ador manastirile (as vrea sa le vizitez pe toate),imi plac animalele,mai ales cainii ,si sunt absolut innebunita dupa caucazianul meu,Bruno.E febletea mea.Imi plac lucrurile simple,cartile religioase,in special cele ale Parintelui Cleopa si ale Parintelui Savatie Bastovoi.
De asemenea nu am crezut vreodata ca voi ajunge unde sunt acum.Ma visam complet altundeva,dar acum pot spune cu certitudine ca nu mai vreau sa plec...Am gasit prieteni adevarati aici si mai ales iubirea,dupa care am tanjit atat. Aaaaa,si urasc faptul ca sunt o fire foarte nervoasa si tot timpul nehotarata.:) |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce nu va place in Biserica? | iosif | Reguli in Biserica | 436 | 22.09.2022 13:34:10 |
Imi place de o verisoara - de gradul 2 | Stefan500 | Generalitati | 42 | 27.09.2013 15:21:39 |
Ce ne place in biserica? | Darius | Biserica Ortodoxa Romana | 57 | 09.06.2010 20:15:29 |
Ce va place, si ce nu va place, la propria dumneavoastra persoana??? | lavinia40 | Generalitati | 32 | 11.12.2009 18:20:00 |
|