Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.07.2007, 23:40:13
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de veilur
Imi place sa gatesc dar nu prea stiu - sunt novice in asa ceva.
Mai bine mananc gatit decat toate prostiile la conserve, dar de multe ori sunt nevoit sa mananc si preparate la conserve, din motiv ca nu are cine sa-mi gateasca.
Si mie imi place ca traiesc doar cu fratele meu, am liniste si libertate, dar la ce folos toate acestea daca eu nu reusesc sa ma apropii de Dumnezeu?
EEEEEEEIIIIIIIIIIIIII,bravooooo,mai rar baieti care sa gateasca;i-ati o carte de bucate si o sa te inveti dupa ea din aia cu preparate rapide.SUCCES! SOFIA
Reply With Quote
Vechi 11.07.2007, 16:54:13
mioara66 mioara66 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 09.06.2006
Implicit

Imi place sa citesc ce scrieti voi ,incerc sa-mi imaginez cum e fiecare ,ma confund cu unii ,ma gindesc ca altii sint maqi profunzi ca mine ..in gindire ...si mai invat cite ceva bun. VA MULTUMESC :):):)
Reply With Quote
Vechi 11.07.2007, 19:04:52
ancah
Guest

Implicit

Imi plac norii pe cerul albastru; imi plac florile campului si florile din gradina; imi place verdele ierbii dupa ploaie.
imi place revenirea la viata a primaverii.
Imi plac muntii si lacurile, in care se oglindeste cerul. Imi place susurul izvoarelor si tumultul apelor curgatoare.
imi plac cuvintele intelepte; imi place intelepciunea ascunsa in legile vietii.
Imi place pacea, care se instaleaza dupa o lupta cu mine, castigata.
Imi place creatia lui Dumnezeu, in care incerc sa-L descopar pe Creatorul ei.
Reply With Quote
Vechi 11.07.2007, 19:32:57
veilur veilur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

ganditi-va ca ce ne place noua poate fi ceva inestetic pentru altii, pt ca suntem diferiti. Eu cred ca faptul ca ceva ne place sau nu este o chestie relativa...
Reply With Quote
Vechi 11.07.2007, 21:53:49
ancah
Guest

Implicit

Veilur: Ceea ce ne place sau nu ne place sunt chestiuni subiective si difera in consecinta de la om la om.
Reply With Quote
Vechi 13.07.2007, 20:23:55
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de veilur
ganditi-va ca ce ne place noua poate fi ceva inestetic pentru altii, pt ca suntem diferiti. Eu cred ca faptul ca ceva ne place sau nu este o chestie relativa...
"De gustibus non disputandum" - deci gusturile nu se discuta, insa citind ce scrie fiecare ne putem face o idee despre personalitatea celuilalt. Cred ca e o idee laudabila, aceea de a ne descrie un pic. :)
Reply With Quote
Vechi 14.07.2007, 05:49:49
maria55 maria55 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2006
Implicit

Imi place " Tatal nostru" , mai mult decat orice rugaciune !

maria
Reply With Quote
Vechi 14.07.2007, 13:25:45
silvimiha silvimiha is offline
Member

Data înregistrării: 12.04.2007
Implicit

Imi plac copiii,animalele,florile,natura in general...imi place sa merg la Biserica,e locul unde ma simt cel mai bine!
Nu-mi plac oamenii prefacuti,aroganti,profitori...nu-mi plac momentele de stres maxim,dar incet,cu vointa le trecem pe toate!
Reply With Quote
Vechi 14.07.2007, 19:27:43
nicola06 nicola06 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 30.11.2006
Implicit

Imi place vara, caldura, urasc iarna, frigul si ploile reci. imi plac toate fructele, majoritatea legumelor, lactatele, mai putin carnea.
Imi place sa citesc, in special carti cu teme religioase, craciunul, si cantarile prohodului...

Nu`mi place ca sunt cam lenesa, mandra, gurmanda :D si nu puternica pe cat as vrea in a infrunta momentele dificile din viata, precum si faptul ca nu am mai multi prieteni.
Reply With Quote
Vechi 16.07.2007, 22:40:38
ilma ilma is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2007
Implicit

Mie imi plac sporturile,iarna...iubesc zapada si frigul,desigur si caldura de la soba:) Ador Craciunul.Imi iubesc familia.Imi place natura,mai ales muntele.Imi plac fotografiile,ador manastirile (as vrea sa le vizitez pe toate),imi plac animalele,mai ales cainii ,si sunt absolut innebunita dupa caucazianul meu,Bruno.E febletea mea.Imi plac lucrurile simple,cartile religioase,in special cele ale Parintelui Cleopa si ale Parintelui Savatie Bastovoi.
De asemenea nu am crezut vreodata ca voi ajunge unde sunt acum.Ma visam complet altundeva,dar acum pot spune cu certitudine ca nu mai vreau sa plec...Am gasit prieteni adevarati aici si mai ales iubirea,dupa care am tanjit atat.
Aaaaa,si urasc faptul ca sunt o fire foarte nervoasa si tot timpul nehotarata.:)
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce nu va place in Biserica? iosif Reguli in Biserica 436 22.09.2022 13:34:10
Imi place de o verisoara - de gradul 2 Stefan500 Generalitati 42 27.09.2013 15:21:39
Ce ne place in biserica? Darius Biserica Ortodoxa Romana 57 09.06.2010 20:15:29
Ce va place, si ce nu va place, la propria dumneavoastra persoana??? lavinia40 Generalitati 32 11.12.2009 18:20:00