![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu te temi ca te osandesti singur? Daca ar suferi copilul tau un accident si ar ramane invalid pt restul vietii, l-ai omora ca asa se intampla si in jungla amazoniana cu animalele suferinde? Daca parintele tau ar avea Alzheimer si nu ar mai sti nici sa duca lingura la gura.. l-ai omora? Etc.. (Nu ti-e teama de Dumnezeu sa faci astfel de afirmatii? Crezi ca tie/alor tai nu li se poate intampla nimic?) Ca sa fac o comparatie: si noi suntem bolnavi, suferinzi, morti sufleteste din nastere.. Dar Dumnezeu nu ne-a dat la cosul de gunoi, ci ne-a rascumparat prin Insusi Fiul Sau! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu nu observi ca in tot ce-ai scris mai sus esti pe dinafara subiectului? Tu, psiholog (cica)( si tot ce tine de tine si familia ta este la superlativ:), realizezi chestia asta? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Te-am luat usor, asa pe departe, in speranta ca vei reflecta asupra cuvintelor tale (chiar in particular, ca nu am nevoie sa mi se dea dreptate). Dar cu cuvintele tale te osandesti si nu e de glumit. Imi amintesc de cineva care a vorbit batjocoritor impotriva calugarilor de pe muntele Athos. In aceeasi seara a rupt (el personal), din greseala/accidental, mana propriului copil. Altcineva care comenta adesea "asta are dintii pusi".. la 40 ani au inceput sa-i cada dinti din gura etc.. Precis multi gasesc exemple de cuvinte care se intorc impotriva lor. Asa ca daca nu avem nimic folositor de spus, mai bine sa tacem, pt ca pentru fiecare cuvant NEFOLOSITOR (nu rau/ distructiv.. acelea se stie ce efect vor avea) vom da socoteala dupa moarte. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
idem si pentru tine
|
|
|||
|
|||
![]()
Diferentele de dogma sau doctrina mi se par normale si acceptabile.
Totusi, situatia ca s-a ajuns a se face apologia crimei pe un forum crestin mi se pare inacceptabil. Ca se face de catre un user care si-a trecut la confesiune "ortodox" mi se pare si mai inaceptabil. Andrei Cozia, m-am intrebat multa vreme ce poate sa insemna "neo-ortodoxia" ta. Acum, din pacate, m-am lamurit. Te sfatuiesc sincer sa te retragi de pe forum, pentru binele sufletului tau si al altora. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
andreicozia este un individ care incearca sa-i pacaleasca pe naivi cu titlul afisat de "ortodox" de fapt este un promotor al celor mai mari mizerii morale ale modernismului, de la homosexualitate la avort si eugenie.
Deci da, ai ghicit, n-are nici o problema cu ideea ca dupa moarte va veni si o judecata, o considera probabil o superstitie sau in cel mai fericit caz..crede ca se va descurca si acolo cum s-a descurcat si cu naivii de pe aici. Indignarea ta ca si a altora arata ca inca reuseste sa mai pacaleasca pe unii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deasemenea, oamenii vizionari superiori voua intocmesc legile prin care progresam si nu voi(Slava Domnului) si astfel debarasindu-ne pentru totdeauna de gindirea voastra a celor citiva de aici de forum care defilati cu o gramada de alter-agouri si nicuri. Este doar o chestiune de timp. Acelasi raspuns si pentru moldoveanu adeptul conspiratiilor :)))...discutia nu are nimic de a face cu germania nazista baiete ci cu doctorul tau de la policlinica de cartier care ti-ar sugera in "ignoranta" lui acelasi lucru. ..esti hilar! |
|
||||
|
||||
![]()
eu cred ca o pozitie de mijloc in problema copiilor handicapati ar fi cea fireasca,adica crestina !
1) oricum copii care se nasc handicapati trebuie lasati sa moara la nastere si nu ajutati de doctori sa traiasca ! asta e clar ! ar fi o dovada de cruzime, ca tu omul- sa ajuti sa traisca pe acest copil handicapat pe care Dumnezeu de fapt l-a lasat sa moara imediat dupa nastere sau in timp !!! 2). pe de alta parte ar fi la fel o mare crima,daca doctorii ar interveni,provocand premeditat moartea unui nou-nascut cu handicap,desi acesta are sanse de supravietuire ! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Impactul mass-media asupra psihismului si vietii spirituale | Delirul | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 24 | 25.03.2015 23:32:44 |
Mass-media mijloc de pierzare a sufletului | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 21 | 27.11.2010 19:04:20 |
Mesaje subliminale in muzica si mass media | diveinthesky | Generalitati | 40 | 27.06.2010 23:09:09 |
Problema documentelor cu cip prezentata cu aceeasi ironie de o parte din mass media | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 16 | 02.02.2009 00:12:36 |
mass-media si batjocorirea crestinismului | alexandra28again | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 17.05.2008 21:58:04 |
|