![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Evident ca acum 1000-2000 de ani erau cu mult mai putini oameni pe Terra de evanghelizat (cateva milioane, nu miliarde, ca acum). Lucrurile trebuie stabilite procentual, nu per capita. Pacat ca nu procentajele ne mantuiesc...
|
|||
|
|||
|
Un singur crestin ortodox daca ramane pe Terra, nu va temeti: nu piere lumea, iar el nu e singur. E cu Dumnezeu. Se afla, asadar, in majoritate ABSOLUTA.
|
|
|
|||
|
|||
|
Minunat si adevarat!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Resimt deruta undeva in mine... Sa fie DOAR "un adevar"?... Inseamna ca am gresit. Am formulat in asa fel incat am favorizat o lunecare de accent. O veritabila luxatie.
Imi cer iertare! |
|
|
|||
|
|||
|
Luxatia intervine cand incerci redirectionarea unor sensuri....si nu cu bona fide...Remediul? Il gasesti singur ca doar esti un "cezar"...O zi faina!
|
|
|
|||
|
|||
|
Hristos a înviat frații mei Ortodocși. Haideți să luptăm până la Capătul capătului, și-N vecii vecilor, Amin pentru învățătura Ortodoxă, pentru a nu ne lăsa neamul călcat în picioare, Bunul Dumnezeu fie cu noi, și să ne călăuzească pașii. Vă iubesc ! :)
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Hristos a inviat! | Neagu Andrei | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 73 | 09.05.2024 12:29:28 |
| Hristos a inviat! | florin7 | Intrebari utilizatori | 12 | 02.05.2012 12:44:58 |
| Hristos a inviat! | bmd | Biserici Protestante | 8 | 28.05.2009 17:22:39 |
| Hristos a Inviat! | amatyyy | Generalitati | 2 | 10.05.2009 22:20:53 |
| Hristos a inviat! | princess | Calugarul | 0 | 29.05.2008 23:18:35 |
|
|