![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ai afirmat, Lucifer.
Ai afirmat pe alt topic:Nu ai afirmat în mod direct ci indirect, prin întrebări similare cu ale șarpelui din Genesa: „ - oare?”. Arunci îndoieli, umbre și acuzații asupra Bibliei și asupra lui Dumnezeu iar dacă ești confruntat te eschivezi: „ n-am zis, nu ați înțeles voi bine...etc.”- evangheliile nu sunt autenticeȘi ai afirmat pe acest topic: Citat:
Iubirea lui Dumnezeu nu este incompatibilă cu existența iadului. Pentru că Dumnezeul iubitor este și un Dumnezeu drept. El răsplătește binele și pedepsește răul. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Tocmai pentru că e și DREPT, nu ar trebui să pedepsească pe nimeni. Pentru că tu ești creștină, dar nu ție ți se datorează lucrul acesta. Pentru că tu crezi ceva despre Bine, dar, iar, nu ție ți se datorează lucrul acesta. Pentru că deși ai avut șansa să alegi între a crede și a nega și ai ales să crezi, nu ție ți se datorează această alegere. Dacă erai musulmană negai. |
|
|
|||
|
|||
|
Vineri, aia ai înțeles tu. Dă-mi citate cu vorbele mele în care scriu exact că "Dumnezeu NU...". Dacă nu le găsești, înseamnă că asta ai dedus tu. Dar poate eu am vrut să spun altceva.
Adică nu mai căuta. Începem să ne certăm pe forum și eu vreau să dezbat, nu să mă apăr ca și cum faptul că mă îndoiesc e ceva rău. Am explicat clar că creaționismul nu e sustenabil așa cum îl expune Tradiția(scrie tot, dacă tot scrii). Treaba cu păcatul ține de creier și de felul în care acesta funcționează, dar creierul a fost format tot de Dumnezeu. Un laic cu probleme psihice (ai uitat să menționezi și asta) e posibil (iar ai uitat) să ajungă să se sinucidă etc. Last edited by Lucemferre; 16.04.2011 at 13:13:38. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Pedeapsa pentru pacate | Florin-Ionut | Pocainta | 147 | 02.11.2013 16:06:22 |
| Pedeapsa cu moartea | marinel 07 | Intrebari utilizatori | 40 | 22.03.2011 01:45:29 |
| Pedeapsa capitala | Dia20_diana | Eutanasia | 82 | 22.01.2011 00:14:24 |
| Crima fara pedeapsa... | silverstar | Generalitati | 37 | 11.04.2009 17:09:06 |
| Pedeapsa pentru vrajitorie ! | cristiboss56 | Vrajitoria | 0 | 17.12.2008 20:55:01 |
|
|