Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Vrajitoria
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.04.2011, 17:09:46
Mikala Mikala is offline
Junior Member

Data înregistrării: 11.11.2010
Implicit

Mie mi se intampla cand ma rugam si spuneam Tatal Nostru sa simt prezente in jurul meu si de fiecare data trebuia sa fie cate un zgomot care sa ma derute, sa nu mai imi continui eu rugaciunea.
Reply With Quote
Vechi 16.04.2011, 20:44:22
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mikala Vezi mesajul
Mie mi se intampla cand ma rugam si spuneam Tatal Nostru sa simt prezente in jurul meu si de fiecare data trebuia sa fie cate un zgomot care sa ma derute, sa nu mai imi continui eu rugaciunea.
Daca se mai intampla asa, da cu tamaie si cu agheazma prin casa inainte sa te rogi.
Vechi 16.04.2011, 20:58:24
Mikala Mikala is offline
Junior Member

Data înregistrării: 11.11.2010
Implicit

O sa deviez un pic de la subiect si o sa zic ca eu dorm la sora mea in camera acum si mereu am impresia si mereu mi'a fost frica de camera asta nu stiu de ce. Ma simt in siguranta la mine in camera.
Reply With Quote
Vechi 16.04.2011, 23:47:59
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mikala Vezi mesajul
O sa deviez un pic de la subiect si o sa zic ca eu dorm la sora mea in camera acum si mereu am impresia si mereu mi'a fost frica de camera asta nu stiu de ce. Ma simt in siguranta la mine in camera.
ai chemat preotul sa faca sfintirea casei?daca nu ai chemat atunci sa o faci cit mai curind.
Reply With Quote
Vechi 17.04.2011, 22:22:18
Carmen FUNIERU's Avatar
Carmen FUNIERU Carmen FUNIERU is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2010
Locație: Bucuresti
Implicit

Coșmarurile pot apărea și din cauza surmenajului psihic. Există creștini care se roagă noaptea târziu, fără a se odihni deloc după o zi stresantă.

Oricare ar fi motivul, este de ajutor dacă, în vis fiind, înercăm să ne gândim o clipă la Dumnezeu.
În timpul unui coșmar am reușit să mă gândesc la ajutorul Maicii Domnului. Am zis doar "Maica Domnului" și tot răul a dispărut și m-am trezit.

Last edited by Carmen FUNIERU; 17.04.2011 at 22:56:50.
Reply With Quote
Vechi 19.05.2011, 19:01:50
xanixade's Avatar
xanixade xanixade is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2011
Locație: Cluj-Napoca
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru xanixade
Implicit

Prin chestii de astea am trecut si eu. Prin chestii poate chiar mai urate ca voi.
Sfatul meu personal ar fi sa nu acordati nici un fel de atentie cosmarurilor, sa ziceti cand patiti asa ceva rugaciunea inimii catre Iisus, Maica Domnului, mai cititi din Biblie, va mai rugati.
Pentru visele necurate exista rugaciunile de seara. Acelea daca le spui pe toate, dormi fara sa visezi.
Iar pentru intamplarile cu necuratul, ca simti prezente necurate prin camera, prin prejurul tau... astea sunt prostii, mai degraba sa fii speriat(a)... pentru ca de obicei sunt draci peste tot, si de obicei omul nu ii simte... deci o chestie ilogica.
Mai cititi si sfintii parinti: Ignatie Briancianinov, are o carte foarte frumoasa care se numeste despre inselare, Cleopa, iara are carti frumoase, si tot asa, dar cu multa luare aminte ca nu sunt orice fel de carti... Nici sa nu exagerati, cu cartile, cu rugaciunea, ca nu e bine. Si vorbiti tot timpul cu duhovnicul (daca aveti unul), rugati-va si catre ingerul vostru pazitor, ca sa va pazeasca.

Iar daca mergeti la biserica, n-ar trebui sa aveti nici un fel de griji .

... sfatul meu ar putea continua mult si bine, dar, cred ca si voi aveti idee despre ce sa faceti.

Toate bune.
Vechi 19.05.2011, 19:10:54
xanixade's Avatar
xanixade xanixade is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2011
Locație: Cluj-Napoca
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru xanixade
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Carmen FUNIERU Vezi mesajul
Coșmarurile pot apărea și din cauza surmenajului psihic. Există creștini care se roagă noaptea târziu, fără a se odihni deloc după o zi stresantă.

Oricare ar fi motivul, este de ajutor dacă, în vis fiind, înercăm să ne gândim o clipă la Dumnezeu.
În timpul unui coșmar am reușit să mă gândesc la ajutorul Maicii Domnului. Am zis doar "Maica Domnului" și tot răul a dispărut și m-am trezit.
Visele sunt de 3 feluri : de la tine, continuarea gandurilor de peste zi.
de la Dumnezeu, care sincer sa fiu, nu le are nimeni, decat numai daca se afla intr-o situatie nu speciala, ci foarte speciala, si intr-o stare duhovniceasca foarte inalta
de la diavol, care se poate intampla sa crezi ca sunt de la Dumnezeu. acestea se intampla sau din incercare (foarte rar) sau din starea pacatoasa a omului.

Thread Tools
Moduri de afișare