![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca sa existe asa ceva trebuie indeplinite cateva conditii, din care cea mai importanta sa fie recunoasterea ANORMALITATII lor. Iar a doua: trebuie sa vrea si ei sa fie consiliati. Dar se stie ca nu se investeste in asa ceva, ci doar in obtinerea de "drepturi". Si nici nu se vrea. Pentru ca tendinta actuala este destramarea familiei (ceea ce nu a reusit comunismul -stiti ca destramarea familiei era deziderat comunist- reuseste "libertatea"). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
si as fi curios sa vad ce intelegi tu prin asta. milenii la rand oamenii au "tratat" homosexualitatea prin metode gen: bagatul tepei in fund. sper ca tu te-ai gandit la alte metode ... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Poftim link catre o asociatie care se ocupa cu tratarea lor. Si culmea! Au si rezultate. 3. Pana in 1973 (cred, scuze daca data nu e exacta), in DSM homosexualitatea era listata ca afectiune tratabila! (Motivele pt care s-a renuntat.. presiunea comunitatii homosexuale + dorinta de disolutie a familiei traditionale). PS. Renunta la replici ad hominem ca poti mai mult. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ceea ce stiu, este ca sunt de acord cu viata lor sexuala (ma refer la homosexuali). desi, sincer, doar incercarea de a-mi imagina ce se intampla intre cei doi, imi provoaca greata, la propriu. sunt neutru in ce priveste manifestarile gen parada homosexualilor. dar nu mai mult. m-a scocat, de exemplu, actuala campanie de promovare chiar, prin care este prezentat un bebelus, pe manuta caruia sta scris: homosexual. nu cunosc foarte bine legile in domeniu, dar cred ca asta tine de penal. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu tine deloc de penal. Poate doar in Arabia Saudia sau in Iran.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cred ca multi s-au scandalizat referitor la panoul ala fara sa il fi citit macar. Era un mesaj foarte clar: homosexualitatea nu e o alegere, e o chestie cu care te nasti.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=konijiro;362621
Era un mesaj foarte clar: homosexualitatea nu e o alegere, e o chestie cu care te nasti.[/QUOTE] Asta cam suna a predestinatie... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Suntem aproape de perioada in care se vor da "drepturi" pedofililor impotriva copiilor nostri?
Foarte aproape. - articol (in engleza): http://archive.newsmax.com/archives/...23/94446.shtml Din articol: In a piece once used in a Cornell University course called “The Sexual Child,” Pat Califa writes, “Culturally induced schizophrenia allows parents to make sentimental speeches about the fleeting innocence of childhood and the happiness of years unbroken by carnal lust — and exhaust themselves policing the sex lives of their children. Children are celibate because their parents prevent them from playing with other little kids or adults.” Public Sex, the tome where this essay resides, leans on Kinsey to grant science’s imprimatur to child-adult sex. Califa states, “Even though many prominent sex researchers have documented the existence of sexual capacity in children (for instance Kinsey verified the occurrence of orgasm in girls and boys at less than six months of age), our society is fanatically determined to deny it.” Actually, Kinsey didn’t verify anything. Child molesters with whom he corresponded with supposedly “documented the existence of sexual capacity in children.” Kinsey took them at their word, and dressed up their findings as his, as “science.” Aversion to child-adult sexual contacts, Kinsey’s Sexual Behavior in the Human Male maintained, is “culturally conditioned.” Pedophiles don’t harm children in most cases, the Indiana University professor argued, but the “hysteria” caused by police, parents, and others in authority does. According to Kinsey’s pedophiles, who became “trained observers” in his reports, signs of “orgasm” for children as young as infants included “violent cries,” “loss of color,” and an “abundance of tears.” This wasn’t science. This was perverts rationalizing their criminal behavior. Parerea mea este ca orice poate fi posibil in lumea aceasta cat timp te joci cu mintea oamenilor (brain wash prin scoala si media) sa accepte orice. Vedem cum in studiile lui Kinsey despre sexualitate la copii (aceste studii sunt temeiul "stiintei" moderne numite sexologie!) a fost deformat conceptul de orgasm ca sa cuprinda : plansete, tipete si paloare. Last edited by anna21; 20.04.2011 at 18:28:36. |
|
|||
|
|||
![]()
"Doamne si stapanul vietii mele ,duhul trandavirii al grijii de multe al iubirii de stapanire si al grairii in desert nu mi-l da mie (sau departeaza-l de la mine,in alte formulari)
Iar duhul curatiei al gandului smerit al rabdarii si al dragostei daruieste-l mie slugii tale Asa Doamne imparate daruieste-mi ca sa-mi vad greselile mele si sa nu osandesc pe aproapele meu ca binecuvantat esti in veci,Amin!".
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
castrarea pedofililor | miti29 | Generalitati | 108 | 19.07.2012 07:00:46 |
Vindecarea Homosexualilor | cozia | Homosexualitatea | 184 | 28.10.2009 23:53:13 |
anunt pt brasov | laurabv_21 | Muzica Bisericeasca | 0 | 07.03.2007 15:33:49 |
anunt catre oamenii din brasov | laurabv_21 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 27.02.2007 10:44:36 |
|