![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cu dragoste, Alexandru
1Ioan 4:1 Iubiților, nu dați crezare oricărui duh, ci cercați duhurile dacă sunt de la Dumnezeu, fiindcă mulți prooroci mincinoși au ieșit în lume. SF. MARCU ASCETUL: "Atâta adevăr se află în spusele cuiva câtă siguranță îi dau smerenia, blândețea și dragostea" Acum este publicată și viața (audio) Bătrânului care mi-a lămurit credința în iubire, aici: Fratele Traian Bădărău (Tătăică) Pentru cine dorește să fie ctitor la Catedrala Mântuirii Neamului, iată legătura. Last edited by ALEXANDRU ANASTASIU; 27.04.2011 at 22:15:35. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
O, am cale lunga de strabatut pana la smerenie dar va multumesc, domnule profesor, pentru incurajare. Ei, expresia aceea cred ca a fost o ironie spusa nu cu rautate de un spirit cultivat daar care are aprinderea mai rapida, bujiile fiind mai curatate ca ale mele, si dau scanteie mai repede. Oricum, mamaliga ma onoreaza fiindca sunt un mare consumator in materie, recunosc, desi nu sunt moldovean, ci banatean get beget. Cu dragoste, MariS Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
![]() |
Tags |
bioterapie, înșelare demonică |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
Despre pacate si despre Canoanele duhovnicilor | gheorghecoser23 | Preotul | 5 | 25.06.2008 17:01:23 |
|