Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Slujbele Bisericii Ortodoxe > Slujba inmormantarii
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.04.2011, 00:10:39
florinbrasov0 florinbrasov0 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ana ana Vezi mesajul
Buna ziua! bunica mea astazi a plecat la Domnul... Totul s-a petrecut foarte rapid: salvare, infarct...si deces! La aflarea vestii ca e la spital, si ca nu i se dau sanse de viata, am aprins candela in casa, apoi am mers la Biserica si am aprins o lumanare, in speranta ca o va ajuta in cazul in care va muri fara lumanare! Mentionez faptul ca eu sunt in Constanta si ea in Braila! Intrebarea mea e urmatoarea: in aceste conditii se poate considera ca a murit cu sau fara lumanare ?
Lasati inventiile astea babesti cu a murit fara lumanare, la lumanare se uita Dumnezeu sau la sufletul omului ce fapte a facut??
Rugati-va pentru bunica dumneavostra, Dumnezeu sa o odihneasca. Puteti sa trimiteti un pomelnic la o manastire sa fie pomenita la 40 de Sfinte Liturghii, i-ar fi de folos. In rest ramane in sarcina dumneavostra si a familiei sa va rugati pentru ea.
Vechi 28.04.2011, 00:13:31
ana ana's Avatar
ana ana ana ana is offline
Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: Braila
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
În prealabil postat de florinbrasov0 Vezi mesajul
lasati inventiile astea babesti cu a murit fara lumanare, la lumanare se uita dumnezeu sau la sufletul omului ce fapte a facut??
Rugati-va pentru bunica dumneavostra, dumnezeu sa o odihneasca. Puteti sa trimiteti un pomelnic la o manastire sa fie pomenita la 40 de sfinte liturghii, i-ar fi de folos. In rest ramane in sarcina dumneavostra si a familiei sa va rugati pentru ea.
multumesc frumos pentru raspuns!

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Candela icamilin Despre Biserica Ortodoxa in general 84 13.07.2017 01:39:17
candela! cdiasimi Generalitati 6 05.04.2016 23:21:24
Candela valiy_ilie Generalitati 10 17.05.2010 18:24:30
candela tudorcaty Stiri, actualitati, anunturi 6 19.02.2010 20:59:02
Lumanarea pentru Sf Impartasanie denissa Impartasania (Taina Euharistiei) 13 15.10.2008 11:16:30