Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.05.2011, 16:41:26
o nestiutoare_
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Esti repezita in afirmatii de asta data , nu judeci in profunzime , dar e libertatea ta sa fi prieten cu oricine , pentru ca vorba " spune-mi cu cine esti prieten , ca sa-ti spun cine esti " , este extrem de actuala si adevarata ! Vezi , dar spre ce si cine iti inclini inima ! Nu confunda pacatul , cu omul in sine ! Nu confunda boala cu cu cel pe care o poarta ! Nu confunda diavolul salasuit in om , cu omul insusi ! Nu creea confuzii , si mult mai grav , nu-i duce in deruta pe ceilalti ! Esti la varsta cand trebuie sa inveti si sa sa discerni cu adevarat ce este bine si ce nu este bine ! Esti la varsta cand trebuie mai mult sa asculti , pentru a fi ascultata si mai ales inteleasa mai tarziu ! La 15-16 ani , inca invatam , precum si noi , mai taoata viata ! Te rog sa nu mai faci CIULAMA DIN DREAPTA CREDINTA , PRIETENIE , IUBIRE , IERTARE , PACAT SI ALTE CELE !
Eu ma refeream la o simpla prietenie...
Daca am colegi (neo)protestanti, asta nu inseamna ca nu mai vorbesc sau rad cu ei...

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Marea inselaciune a sectei adventiste: "moartea pune capat constientei" doctor_faustus Secte si culte 330 03.07.2013 18:09:58
Puterea de a o lua de la capat Alexa12 Generalitati 4 17.12.2012 16:48:18
"Nu ramanem decat cu ceea ce daruim" silverstar Generalitati 10 15.02.2012 12:12:40
Traian Băsescu: Nu rămânem fără electricitate ( Pana cand?) hydro314 Generalitati 0 13.02.2012 20:40:11