Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin
draga eu nu imi permit sa negociez cu tine ce a hotarit biserica, deci calauza ortodoxa nu e intocmita de mine sa o putem negocia,doamne miluieste dar de vrei cu adevarat poti.
nu poti fi si cu Dumnezeu si cu lumea.vei fi daruit pe masura infrinarii tale.cunosc o familie ce nu sa impreunat doar in scopul nasterii de copii si apoi abstinenta totala traiesc precum sora cu frate.Amin. ce zici ca acel barbat mi-a spus ca in sibiu mai sunt sapte familii,Doamne le sporeste numarul, care nu sau impreunat decit pentru copii si apoi nema.nici nu poti sa crezi ce minunat este.ca atare sa se mearga la biserica de cite ori se poate si in nici un caz sa nu renunte nimeni.tine mult de felul cum ti-ai inceput viata in cuplu,de te-ai pastrat fecioara pina la casatorie si ai fost daruita de Dumnezeu cu un sot pe masura restul cam vine de la sine[vorba romanului].amindoi sub acelas steag poti sa treci peste toate.un om batrin zice:de ai miere de ce sa maninci duceata[mierea de la Domnul dulceata o face omul].si apoi o viata intreaga ai vreme sa te tot impreunezi de, da Dumnezeu sanatate cu toate aceste opriri.
poate ti-ai facut socotelile in pripa[grabita].
|
Te straduiesti sa dai un raspuns de buna credinta si de bun simt, dar se pare ca unii doresc doar polemici, calcule cu calendarul in mana s.a.m.d.
Cand nu vrei sa faci ceva, cauti pretexte. Iar cand vrei cu tot dinadinsul sa faci acel lucru, cauti cu orice pret modalitatea de a-l face. Nu stii ca intelepciunea lui Dumnezeu este nebunie inaintea lumii?