Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.05.2011, 10:49:18
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de victortiti89 Vezi mesajul
L-a trimis la o coafeza care avea darul sa ii ajute pe cei posedati si ea a vazut ca era ceva in neregula cu el si i-a zis ca il poate ajuta,dar trebuie sa creada in Dumnezeu.Apoi,i-a zis sa repete dupa ea o rugaciune.Si tanarul incerca,dar tot nu putea sa zica rugaciunea,i se blocau buzele sau ceva..si la un moment dat,a cazut in transa si a devenit posedat(in serial i s-au facut ochii negri complet) si a inceput sa urle tare si a dat scaunul in spate si a distrus cam tot prin frizerie,pana si-a dat seama femeia cu cine avea de aface.Si a luat o cruce si a zis ceva cuvinte in latina si apoi a tot zis ca il alunga in numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh in timp ce il atingea cu crucea(in timpul asta,tanarul striga tare si se zbatea).Si s-a rezolvat cazul cu bine.
L-a trimis la o coafeză... și s-a rezolvat. Tare coafeza aia! :)

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
„Cu pace să ieșim”,„Întru numele Domnului” VladCat Sfanta Liturghie 4 07.01.2013 18:54:33
3 descoperiri ale fizicii cuantice, prin care si stiinta exclusiva se apropie de real sunsray Stiri, actualitati, anunturi 14 11.02.2012 00:58:57
Proiectul N.A.S.A. “Blue Beam”. Simularea holografica a venirii “Salvatorului” Noii O annajanette Generalitati 52 26.05.2011 00:46:16
Fenomene ce sfideaza stiinta heaven Generalitati 38 16.10.2009 19:14:21
Serial Sfintii Inchisorilor Cezarina Stiri, actualitati, anunturi 6 18.10.2007 16:24:48