![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Este adevarat ca Romania este tara tuturor posibilitatilor...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
|||
|
|||
|
Vagul meu talent literar a vrut sa ilustreze concertul naturii-pasari de padure, pasari de balta, broaste si tantari. Mai tari ca orice muzica!
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Muzica aia imi place si mie,ma bucur ca si altora! Numai bine!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
|||
|
|||
|
Descrierea a fost frumoasă. Nu mai trebuia decât să adaugi niște ghilimele în locurile potrivite ca să ne prindem că sunt metafore.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
In ultimele 72 de ore nu am mai ascultat decat pe dumnealor! http://www.youtube.com/watch?v=l-qgum7hFXk
Avea dreptate un coleg care spunea ca varsta te schimba. Dar cand am o zi proasta atunci boxele se dezlantuie! |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Mi s-a spus ca voi muri peste 3 ani... | pacatoasa | Vrajitoria | 215 | 30.12.2017 23:11:59 |
| A venit gerul peste Romania.Lucruri bune sunt?dar lucruri rele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 15 | 06.01.2011 11:45:18 |
| File de peste cu rosii | tanty12 | Intrebari utilizatori | 2 | 13.03.2010 02:47:15 |
| Talcuirea evangheliilor de peste an | patinina34 | Rugaciuni | 82 | 09.01.2009 09:44:01 |
|
|