![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iezechiel 33 8. Când Eu voi zice păcătosului: "Păcătosule, vei muri", și tu nu-i vei grăi nimic, ca să vestești pe păcătos să se abată de la calea lui, atunci păcătosul acela va muri pentru păcatele sale, iar sângele lui îl voi cere din mâna ta. 9. Iar dacă tu ai vestit pe păcătos să se abată de la calea lui și să se întoarcă de la ea, și el nu s-a abătut de la calea lui, atunci el va muri pentru păcatele lui, iar tu ți-ai scăpat viața.
|
|||
|
|||
![]()
"Candidatii pentru catedrele de educator s-au plans de greutatea subiectelor.
La subiectul A, care avea ca punct de plecare un fragment din "Greuceanu", candidatilor li s-a cerut sa scrie cate un sinonim pentru "indata" si "porunci", sa mentioneze valoarea morfologica a trei cuvinte din text, sa alcatuiasca o propozitie in care substantivul "chipul" sa fie la plural, articulat cu articol hotarat. Alte cerinte la acest punct au fost: construirea unui enunt in care verbul "a face" sa fie la acelasi mod ca in textul dat, dar la doua timpuri verbale diferite, sa explice rolul unei virgule din text si sa precizeze functia sintactica a unor cuvinte subliniate." http://www.ziare.com/scoala/titulari...opiind-1107312 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa mi-a parut mie,poate ne raspunde chiar ea.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Atunci titlul postarii ei n'are nicio legatura.
|
|
|||
|
|||
![]()
Se vede cine n- a facut gramatica la liceul pedagogic foloseste ' in loc de - .
|
|
|||
|
|||
![]()
Asta se poate trece usor cu vederea.
Mai nasol e sa scrii la profil "Ortodox" si sa n-ai scoala primara duhovniceasca. Asta da tragedie. |
|
|||
|
|||
![]()
...dar de ce trebuie folosit ' sau -, cand corect este nu a facut..., insa io stiam ca gramatica se invata, nu se face! Da' mai stii.
Last edited by Marin49; 22.03.2013 at 21:07:38. |
|