![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
http://stirileprotv.ro/stiri/actuali...pe-moarte.html
O adolescenta de 14 ani din Timis se zbate intre viata si moarte de o saptamana de cand i s-a facut brusc rau la scoala. S-a dus la dispensarul scolii, unde doctorul i-a facut o injectie care a agravat lucrurile, spun parintii. acum se afla in coma de gradul 4, cum s-a dat din nou la stiri. rog din nou pe cei care intra si citesc acest subiect, si vor si pot, bineinteles, sa se roage pentru recuperarea fetei, sa isi revina din coma, sa se faca bine. pentru un parinte, fie mama sau tata, este ingrozitor sa iti vezi copilul pe patul de spital, in coma. Doamne ajuta ca aceasta fata sa isi revina din coma si sa se faca bine, sa ii dea Dumnezeu multa sanatate. |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa aiba grija de ea si sa o insanatoseasca!
Maica Domnului, mijloceste pentru sufletul roabei tale bolnave!Amin. |
|
||||
|
||||
![]()
daca existi ... Doamne, te rog ajut-o!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce ma supara conditionalele de genul...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
nu ma face sa-mi para rau de ce am scris ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar nu asta am vrut sa fac
![]() Atunci imi tin gura... |
|
||||
|
||||
![]()
am scris ce am simtit.
pentru viata unui copil as da- o pe a mea. cand vad, de exemplu , un copil orb sau fara un picior, ma emotioneaza atat de tare, ca daca as putea, pe loc i-as da ochii mei sau piciorul meu. dar nu pot face asta din pacate. |
|
|||
|
|||
![]()
Sa va rasplateasca Dumnezeu iubirea!>:D<
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Serban Huidu in coma | redandrei90 | Generalitati | 68 | 04.01.2011 15:35:07 |
Tanara pictorita Carmen Grosu | victor_intaiul | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 0 | 02.12.2010 19:49:50 |
Parintele Iustin Parvu este in coma | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 48 | 08.05.2010 10:58:52 |
va rog ajutati o familie tanara de crestini | mariasimarta | Umanitare | 10 | 15.04.2010 15:00:10 |
|