![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Dumitre, mai stii cand ne vorbea Pr. Visrion si ne spune asa: faceti fapte vrednice de pocainta, spovediti-va, impartasiti-va, nu va lipsiti de Sfanta Liturghie, de slujbele bisericii noastre, ......LA JUDECATA FIECARE VA MERGE CU TRAISTA LUI. CE-A PUS IN TRAISTA, AIA VA AVEA. Mergi tu cumva la judecata cu traista lui Iuda sau a altui intemeietor de secte?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
NU! Nu este a noastra judecata sau critica! Fiecare va da socotela pentru ce face. Noi trebuie sa uram doar pacatul, sa fugim de osandire. Daca noi ne facem judecatori, lui Dumnezeu ce-I mai ramane de facut? Uneori minciuna este prezentata ca fiind adevar. Si invers. Deci....[/quote] eu am spus adevarul, deci ... |
|
|||
|
|||
![]()
Deci pana la urma imi dai sau nu o legitimatie?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
daca nu uit, o sa le fac o poza si o sa le postez aici. iti ajunge?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am inteles ce ai vrut sa spui, eu am vrut sa subliniez ca visarionistii nu imparteau musai icoane pictate de pr. Visarion, deci nu erau obligati sa imparta numai ce tinea de Visarion, nu? caci asa se vehicula, ca sunt terorizati, ca sunt obligati..... Erai tu in Sfantul Altar cand preotul s-a supus "poruncii" mireanului"? Tocmai, zeciuiala este un termen care presupune ceva, nu? Ce, vorbim de zeciuiala care inseamna altceva decat zeciuiala? Spune lucrurilor pe nume Dumitru si nu mai crea confuzii.
|
|||
|
|||
![]() Pai nu ai spus tu fratie, mai sus "nu pot sa-l critic pe Iuda, sau pe cei ce au infiintat miile de secte"?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Te rog sa nu uiti.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
preotul a incercat sa dobandeasca putina libertate. intr- duminica a venit Costel Mare, cum este numit (Mare nu este numele lui), a intrat in altar si de atunci parintele a citit predica pr Visarion, in loc sa tina dansul predica. asta s-a intamplat ani de zike. venea Costel se citea, nu venea - predica libera. iar parintele ne-a spus ca i s-a imous sa citeasca. nu putea face altfel, ca si asa avea probleme cu ei. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Visarion Iugulescu | mihele_m | Intrebari utilizatori | 12 | 21.05.2014 12:12:17 |
Parintele Visarion | MIHAELA095 | Generalitati | 15 | 12.05.2014 17:11:12 |
Ierodiacon Visarion Iugulescu | geo.nektarios | Generalitati | 97 | 02.06.2012 16:26:27 |
Visarion Iugulescu | vylyca84 | Stiri, actualitati, anunturi | 10 | 01.06.2012 15:56:59 |
|