![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
e ok pentru mine daca sunt ortodoxa si vreau sa merg la o slujba evereiasca? asta doar din pura curiozitate...
|
|
||||
|
||||
![]()
Pe mine nu m-au lăsat. Am vrut să văd o slujbă evreiască la Templul Coral. Din curiozitate liturgică. Dar m-a "mirosit" portarul că nu sunt de-al lor. Mi-a spus că pot veni, însă numai dacă am invitație de la cineva din Comunitate. N-aveam, că nu mă gândisem că ar fi necesar.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Foarte tare! De la distanta se simte ca sunteti crestin. Bravo, bravo! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Teoretic. Practic, eu nu am auzit de vreun evreu care sa intre intr-o biserica ortodoxa "din pura curiozitate".
|
|||
|
|||
![]()
Nu chiar...ar putea sa intre ca sa isi faca afacerea.Gen...vanzare de icoane, nu au niciun fel de amestec cu religia atata timp cat isi scot banii.
|
|
|||
|
|||
![]()
Păi, teoretic, după "Cei chemați, ieșiți", nici în biserica creștină n-ar mai avea voie să rămână un evreu, corect ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Asta-i pentru ca pe noi evreii nu ne intereseaza prea mult ca persoanele sa aiba curiozitate. Religia iudaica este una care nu cauta adepti, cine este evreu, sa vina cu noi, cine nu, sa ramana pe loc. De aia nu sunt prea bine primiti cei din alte religii in templele noastre, pentru ca rabinul se adreseaza doar evreilor si crestini nu au de ce sa vina la noi. In plus, nu cred ca vre-un crestin ar vrea sa intre intr-o sinagoga, si mai mult, nu cred ca un evreu ar vrea niciodata sa calce o biserica.
Comentarii ca sinagoga satanei si chestii topice genul: sa isi faca afacerea si lucruri de astea va rog frumos sa nu le spuneti, noi nu va jignim pe voi. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by stefan florin; 08.09.2011 at 10:50:05. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar de ce ar vrea sa calce pe un forum ortodox? o afacere ...ceva?
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ortodox Radio - Slujba de priveghere, in direct la Manastirea Putna | andrei_im | Generalitati | 1 | 25.06.2013 20:34:02 |
Rusinea de a fi ortodox sau politicianul ortodox in Europa unita | mihaiB | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 08.08.2012 13:13:45 |
Slujba comuna de creciun Ortodox-Carolica | daniel7 | Stiri, actualitati, anunturi | 19 | 12.12.2010 21:52:32 |
Menora evreiasca doborata la Chisinau de ortodocsi | luchian | Generalitati | 122 | 15.03.2010 11:56:02 |
|