Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Mari Duhovnici si predicile lor
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.05.2011, 01:35:03
Melissa
Guest

Exclamation

Citat:
În prealabil postat de floricica Vezi mesajul
O sa intreb si eu prietenul tau preot sa vad daca esti un om normal sau esti cu grave tulburari psihice.Pentru ca intreci orice limita...si nu numai a bunului simt
Foarte "frumos" si deosebit de "civilizat" ati ajuns sa conversati! Eu asa ca spectator al acestui thread ma intreb daca va ve-ti cere iertare lui Dumitru, dupa ce va ve-ti lamuri ca are dreptate.
Si chiar daca n-ar avea dreptate, oricum nu aveti dreptul sa faceti astfel de acuzatii nimanui, mai ales aici, pe ACEST forum !

Last edited by Melissa; 22.05.2011 at 01:37:31.
Reply With Quote
Vechi 22.05.2011, 09:27:15
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Foarte "frumos" si deosebit de "civilizat" ati ajuns sa conversati! Eu asa ca spectator al acestui thread ma intreb daca va ve-ti cere iertare lui Dumitru, dupa ce va ve-ti lamuri ca are dreptate.
Si chiar daca n-ar avea dreptate, oricum nu aveti dreptul sa faceti astfel de acuzatii nimanui, mai ales aici, pe ACEST forum !
se pare ca am exagerat comparatia cu vsovivi. el este un domn.
Reply With Quote
Vechi 22.05.2011, 16:40:29
floricica floricica is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.04.2010
Locație: Intr-o tara binecuvantata de Dumnezeu
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
S-avem putin pardon! Parca am mai spus odata:a fi crestin nu inseamna a fi si prost.
Pentru ce sa-i cer iertare lui Dumitru? Ti se pare normal sa-ti bati joc de chipurile sfinte fie ele si in marime mai mica?
Sau Dumitru are dreptate la orice blasfemie ar arunca-o pe aici doar de dragul de a va bate voi joc de "visarionisti"?
Cum vreti sa ma lamuriti ca Dumitru are dreptate? Va dati seama ce aberatii sustineti? Pai daca ar fi asa, ce nevoie am mai avea de Biserica, de preoti, de pocaina, de spovedanie, de impartasanie? N-am mai avea, caci am avea "legitimatii". Sa spuna Dumitru daca pr. Visarion a garantat mantuirea cuiva fara Biserica, fara pocainta, fara traire duhovniceasca. Evident ca nu cunoasteti invatatura.
Este interesant ca nu puneti si invers problema: daca Dumitru nu are dreptate, cui ar trebui sa-si ceara ieratre? De ce aceasta varianta iese din discutie?
Nu aveti decat sa-mi aduceti ce fel de acuzatii vreti, puteti sa razvratiti TOTI forumistii impotriva mea, va dau si adresa mea, poate doriti sa ma taiati bucati bucatele, DAR ...nu o sa-mi cer NICIODATA iertare de la o persoana care ia in ras chipurile Maicii Domnului si ale Domnului Hristos.
Vechi 22.05.2011, 16:43:12
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
se pare ca am exagerat comparatia cu vsovivi. el este un domn.

Nu se pare, chiar ai exagerat. Vsovi este barbat deci este un domn pe cand eu sunt femeie, deci sunt o doamna.
Vechi 22.05.2011, 17:01:33
Senior Member

Implicit

Citat:

Si uitandu-ma putin prin paginile ACESTUI forum, ce-mi vad ochii?
Doamna sau domnisoara Melissa, incurajand cu rasete, pe Horatiu, care SE ADRESEAZA FRUMOS SI DEOSEBIT DE CIVILIZAT unui alt coleg de forum: inima de tarca, minte de oaie tunsa, analfabet, gibon de Congo, borcan de zacusca, carnat de dulceata, alfabetrometru.....
Si atunci nu pot decat sa strig in gura mare: DREPTATE-I ASTA PE ACEST FORUM?
Vechi 22.05.2011, 17:45:26
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
S-avem putin pardon! Parca am mai spus odata:a fi crestin nu inseamna a fi si prost.
Pentru ce sa-i cer iertare lui Dumitru? Ti se pare normal sa-ti bati joc de chipurile sfinte fie ele si in marime mai mica?
Sau Dumitru are dreptate la orice blasfemie ar arunca-o pe aici doar de dragul de a va bate voi joc de "visarionisti"?
Cum vreti sa ma lamuriti ca Dumitru are dreptate? Va dati seama ce aberatii sustineti? Pai daca ar fi asa, ce nevoie am mai avea de Biserica, de preoti, de pocaina, de spovedanie, de impartasanie? N-am mai avea, caci am avea "legitimatii". Sa spuna Dumitru daca pr. Visarion a garantat mantuirea cuiva fara Biserica, fara pocainta, fara traire duhovniceasca. Evident ca nu cunoasteti invatatura.
Este interesant ca nu puneti si invers problema: daca Dumitru nu are dreptate, cui ar trebui sa-si ceara ieratre? De ce aceasta varianta iese din discutie?
Nu aveti decat sa-mi aduceti ce fel de acuzatii vreti, puteti sa razvratiti TOTI forumistii impotriva mea, va dau si adresa mea, poate doriti sa ma taiati bucati bucatele, DAR ...nu o sa-mi cer NICIODATA iertare de la o persoana care ia in ras chipurile Maicii Domnului si ale Domnului Hristos.
am ras eu de acele icoane?! mi-ati spus sa le postez si le-am postat ...
ce altceva am facut?!
Reply With Quote
Vechi 22.05.2011, 17:47:47
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu se pare, chiar ai exagerat. Vsovi este barbat deci este un domn pe cand eu sunt femeie, deci sunt o doamna.
ca esti femeie te cred. ca esti o doamna ...
oricum eu nu tratez diferit femeile de barbati. eu militez pentru egalitate absoluta
Reply With Quote
Vechi 22.05.2011, 18:19:00
Senior Member

Implicit

Citat:
ca esti femeie te cred. ca esti o doamna ...
oricum eu nu tratez diferit femeile de barbati. eu militez pentru egalitate absoluta

Stai linistit, ne-a dat Dumnezeu egalitatea absoluta, nu e nevoie de militanti.
Vechi 22.05.2011, 18:39:14
Senior Member

Implicit

Citat:
am ras eu de acele icoane?! mi-ati spus sa le postez si le-am postat ...
ce altceva am facut?!
Ti-am spus sa postezi icoane? Era vorba de o legitimatie, de libera trecere prin vami.
Sa stii ca am vorbit astazi cu parintele. Mi-a confirmat ceea ce banuiam: intr-o minte stramba si lucrul drept se stramba. Si mai are pr. Visarion fabula aceea cu firul de praf devenit stalp de telegraf.Ti se potriveste foarte bine.
Tu chiar nu realizezi ce faci si ce spui? Din momentul in care ai postat iconitele ca fiind o marfa, ceva pentru realizarea unui troc, pe mine ma ingrozesti!
Vechi 22.05.2011, 18:46:26
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Ti-am spus sa postezi icoane? Era vorba de o legitimatie, de libera trecere prin vami.
Sa stii ca am vorbit astazi cu parintele. Mi-a confirmat ceea ce banuiam: intr-o minte stramba si lucrul drept se stramba. Si mai are pr. Visarion fabula aceea cu firul de praf devenit stalp de telegraf.Ti se potriveste foarte bine.
Tu chiar nu realizezi ce faci si ce spui? Din momentul in care ai postat iconitele ca fiind o marfa, ceva pentru realizarea unui troc, pe mine ma ingrozesti!
daca astea erau "legitimatiile" ce pot face eu?
i-ai spus ca cineva ti-a aratat un diptic cu icoace ale pr Visarion, ce erau prezentate drept "legitimatii", iar el ti-a zis ca nu este adevarat?!

pentru mine icoanele nu sunt o marfa, nici acum cand nu mai cred.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parintele Visarion Iugulescu mihele_m Intrebari utilizatori 12 21.05.2014 12:12:17
Parintele Visarion MIHAELA095 Generalitati 15 12.05.2014 17:11:12
Ierodiacon Visarion Iugulescu geo.nektarios Generalitati 97 02.06.2012 16:26:27
Visarion Iugulescu vylyca84 Stiri, actualitati, anunturi 10 01.06.2012 15:56:59