![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Da, știu, Cătălin. Tu ești ortodox acum?
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu incerc sa fiu ortodox.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cat despre pretentiile pe care le ai vis-a-vis de forum...ce sa zic??Nu te astepta sa gasesti aici toata crema ortodoxiei(desi sunt destui desavarsiti),sunt membri de toate categoriile:incepatori,medii,avansati.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Chestie de autoaparare...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Uită-te peste postările mele și vei vedea dacă m-am apropiat cu prietenie sau cu sabia scoasă :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
si acum te rog cu tot respectul sa imi torni pe ranile pricinuite cu bota, untdelemn si vin sa ma usture sa sar in sus, si sa ma invat minte sa mai prind vorba cu tine dragalase ce esti. tu chear nu pricepi ca nu iti port pica,si te iubesc in masura in care poate un crestin sa aiba incredere in tine. daca intrarea pe forum ti-o faceai cu salutul: Slavit sa fie Domnul, altfel erai privita in staulul nostru Last edited by mihaila_alin; 22.05.2011 at 22:43:44. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu vreau să torn nimic peste rănile tale. Dacă chiar ți le-am provocat, îmi pare sincer rău. Nu a fost intenția mea să rănesc sau să jignesc pe nimeni. Am priceput că nu-mi porți pică (deși din unele replici ale tale reiese altceva) și nici eu nu îți port. Dar tu dacă intrai pe un forum de atei sau agnostici ai fi salutat cu "nu există dumnezeu. ce faceți, fraților?"? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
atitudinea bisericii fata de violenta in familie | mihaela75 | Reguli in Biserica | 64 | 31.03.2014 06:24:19 |
Tiganii. Care este atitudinea noastra fata de ei? | romandragut | Generalitati | 291 | 20.12.2013 07:33:02 |
Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 10:17:23 |
Despre atitudinea oamenilor fata de crestinism | Mihai. | Generalitati | 15 | 09.03.2007 19:37:18 |
|