![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Spuneai undeva pe acest forum ca esti tare milos si daca vezi un copil sau pe cineva neputincios, orb, schiop, ti-ai da si viata ca sa-l faci fericit. Frumos si induiosator, vorbe mari frate, insa ti-ai fi dat ultimul banut din buzunar pentru asa ceva? Se pare ca nu, caci imediat treci cererea la "zeciuiala". Si nici macar nu ni s-a cerut ultimul banut. Nu se cade sa vorbim despre acestea aici fiindca asa cum am mai spus, nu foloseste nimanui decat pentru sminteala. Cat despre iconite, fa un efort si adu-ti aminte de fapt cum stau lucrurile. Daca nu-ti amintesti, intreaba-ti prietenul preot.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ce legatura are "zuciuiala" cu "legitimatiile?! nu e frumos sa-ti bati joc de gandul bun al cuiva. si da, am dat si nu era nici schiop nici orb. doar avea nevoie de ajutorul meu. nu am ce efort sa fac, pentru ca stiu ce am scris. doar adevarul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sigur ca da! prefa-te ca n-ai priceput ce-am vrut sa spun si pozeaza in victima. E partea care iti place cel mai mult.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Deci citatul "pasnic si neserios" a lui Horatiu, nu-l poti compara cu acuzatiile josnice pe care i le-ai adresat lui Dumitru! |
|
||||
|
||||
![]()
Acu' că am rezolvat-o p'asta cu legitimațiile: NUMELE PREOTULUI?
Da' repede, că ne grăbim!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci incepem sa ne tutuim....poate intre timp v-ati amintit ca ne-am imprumutat lopatelele si galutesele la nisip? Da, da , da....... ma gandeam ca dvs. intruniti toate conditiile pentru a lua prima piatra si a arunca. Aveti grija numa' sa nu se intoarca sa va loveasca drept in frunte.Ar fi pacat sa va loveasca drept in inteligenta, s-ar putea s-o pierdeti si sa deveniti ca mine. Cu domnia voastra inchei aici dialogul. NU avem subiecte in comun de discutat. Iar pe Dumitru ajutati-l sa -L descopere pe Dumnezeu, i-ar fi mai de folos decat sa-i mangaiati orgoliile si sa-i sustineti tampeniile, mai ales ca habar nu aveti despre ce este vorba. In speranta ca nu-mi veti purta ura pana la moarte, va doresc toate cele bune si un urcus duhovnicesc cat mai usor.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
NU, NU! NU se poate! E secret numele preotului, n-ati inteles? Dar daca insistati poate vi-l spune in particular. Daca se intampla asta va rog sa mi-l spuneti si mie. Pe privat, bineinteles, sa nu afle toata lumea.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat despre Dumitru, desigur ca ar fi mai bine sa lasi indicatiile si sa iei aminte la ce spune!!! In speranta ca nu te vei ofili inainte de vreme, iti doresc SINCER, tot ce-i mai bun! ![]() PS- daca te intreaba cineva, sa stii ca poti respecta un om enorm de mult si daca il tutuiesti!!! Last edited by Melissa; 23.05.2011 at 09:56:22. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doar nu imi stric eu prietenia cu el si nu ii fac zile amare doar pentru a va satisface voua curiozitatea ... |
|
||||
|
||||
![]()
Domnule, greu mai înțelege lumea o ironie în ziua de azi. Și nu, nu era la adresa dumitale Dumitru!
![]()
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Visarion Iugulescu | mihele_m | Intrebari utilizatori | 12 | 21.05.2014 12:12:17 |
Parintele Visarion | MIHAELA095 | Generalitati | 15 | 12.05.2014 17:11:12 |
Ierodiacon Visarion Iugulescu | geo.nektarios | Generalitati | 97 | 02.06.2012 16:26:27 |
Visarion Iugulescu | vylyca84 | Stiri, actualitati, anunturi | 10 | 01.06.2012 15:56:59 |
|