Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.06.2011, 02:09:46
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan_strainul Vezi mesajul
Aline nu se potriveste pilda aproapelui cu cine sunt parinti.
_ de ce pt ca Dumnezeu a voit ca noi sa ne nastem din acesti parinti ai nostri si cred cu tarie ca Dumnezeu nu face greseli niciodata ca sa ne nastem din parinti prosti si noi sa fim mai presus de parinti prin care el nea adus In lume, caci spune o vorba din batrIni ca parinti nii da Dumnezeu prieteni si sotul si sotia nii alegem noi si depinde de noi cum Ii alegem si pe cine alegem este libera aceasta alegere dar cea cu parinti nu este este o hotarIre a Lui Dumnezeu.
Imi pare rau dar nu reusesc sa vad logica in ceea ce afirmati mai sus.

Sunt oameni groaznici care ajung sa fie parinti, oare asa a fost voia lui Dumnezeu?
Sa nu fi meritat acei copii parinti mai buni?

Iar copii acelor oameni, din ce spuneti, n-ar trebui cumva, Doamne fereste sa fie mai buni decat parintii lor?

N-ar trebui sa le iasa din cuvant desi viata lor (a parintilor) este o marturie a multor alegeri gresite si decizii deloc intelepte?

Inteleg ca ati avut se pare una din acele experiente neplacute care te fac sa "sufli si in iaurt", insa incercati sa priviti lucrurile cu ceva mai mult obiectivism.
Reply With Quote
Vechi 14.06.2011, 10:30:19
ioanacluj ioanacluj is offline
Member

Data înregistrării: 22.03.2011
Implicit poze nunta

Asa dupa cum v-am promis, am revenit dupa nunta cu niste poze.
Rezumat: nunta a fost frumoasa,dar parintii mei nu au venit niciunul. Au fost toate celelalte persoane invitate.
Attached Images
File Type: jpg Nunta Tomita si Mirona_028.jpg (62,4 KB, 88 views)
File Type: jpg Nunta Tomita si Mirona_029.jpg (30,1 KB, 79 views)
File Type: jpg P1030324.jpg (19,8 KB, 79 views)
File Type: jpg P1030306.jpg (33,4 KB, 76 views)
Reply With Quote
Vechi 14.06.2011, 10:39:15
LaReine
Guest

Smile

Casa de piatra!
Reply With Quote
Vechi 14.06.2011, 10:45:14
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit casa de piatra :)

Sa aveti o casatorie fericita si o familie implinita :)
Multumim frumos ca te-ai tinut de cuvant si nu ne-ai uitat cu pozele;sunt intr-adevar poze frumoase iar voi straluciti,ma bucur pt voi :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 14.06.2011, 10:48:22
Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Sa aveti o casatorie fericita si o familie implinita :)
Multumim frumos ca te-ai tinut de cuvant si nu ne-ai uitat cu pozele;sunt intr-adevar poze frumoase iar voi straluciti,ma bucur pt voi :)
Astea sunt poze de la prieteni. Cele oficiale vor aparea peste vreo 10 zile. Cand le primesc revin si cu vreo doua de pe acolo .

Chiar suntem fericiti noi doi.............doar usor umbriti de situatia creata. Dar viata merge innainte.
Reply With Quote
Vechi 14.06.2011, 11:09:45
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Felicitari si casa de piatra! :)
Sa aveti o viata frumoasa impreuna!
Reply With Quote
Vechi 14.06.2011, 11:20:36
MariS_'s Avatar
MariS_ MariS_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.10.2009
Locație: Religie: creștin
Implicit

Draga Ioana, casa de piatra va doresc si sa ascultati unul de altul si amandoi de Dumnezeu!
Celelalte se rezolva cu timp, cu blandete si cu rabdare. Sa fiti binecuvantati si cu copii frumosi si sanatosi! Sa va iubiti pana la adanci batraneti.
Doamne ajuta!
Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11)
Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie.
Reply With Quote
Vechi 14.06.2011, 19:39:34
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Smile O postare de zile Mari , cu imagini pe masura !

Citat:
În prealabil postat de ioanacluj Vezi mesajul
Asa dupa cum v-am promis, am revenit dupa nunta cu niste poze.
Rezumat: nunta a fost frumoasa,dar parintii mei nu au venit niciunul. Au fost toate celelalte persoane invitate.
Casa de piatra ! Sa fiti binecuvantati , dragilor !
Attached Images
File Type: jpg 3cristiboss56images.jpg (9,7 KB, 8 views)
Vechi 23.06.2011, 12:57:10
Member

Implicit poze nunta

Eu................. din nou pentru a ma tine de promisiune si cu poze oficiale. Vroiam doar sa va multumesc din nou pentru sprijin si sfaturi. Nu stiu daca realizati cat mi-ati fost de folos. Nu am disparut din forum. Sunt aici si citesc aproape zilnic ce se posteaza. Daca va aparea ceva notabil in viata mea va voi informa. Urmatoarea promisiune de care trebuie sa ma tin e ca peste un an sa va spun daca sunt ok. Asa ca ............daca nu ne "vedem" pana atunci.........va pup si inca odata va multumesc.
Attached Images
File Type: jpg DSC_1577.jpg (44,7 KB, 91 views)
File Type: jpg DSC_1232.jpg (23,4 KB, 85 views)
File Type: jpg DSC_1239.jpg (19,9 KB, 71 views)
File Type: jpg DSC_1422.jpg (55,8 KB, 94 views)
Reply With Quote
Vechi 23.06.2011, 13:19:53
Melissa
Guest

Thumbs up Frumoase poze!

Citat:
În prealabil postat de ioanacluj Vezi mesajul
Eu................. din nou pentru a ma tine de promisiune si cu poze oficiale. Vroiam doar sa va multumesc din nou pentru sprijin si sfaturi. Nu stiu daca realizati cat mi-ati fost de folos. Nu am disparut din forum. Sunt aici si citesc aproape zilnic ce se posteaza. Daca va aparea ceva notabil in viata mea va voi informa. Urmatoarea promisiune de care trebuie sa ma tin e ca peste un an sa va spun daca sunt ok. Asa ca ............daca nu ne "vedem" pana atunci.........va pup si inca odata va multumesc.
Eu sper sa vedem curand poze cu tine cu burta mareee

Sa fi iubita si fericita!
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Se poate ierta un astfel de pacat ? marianmarian Generalitati 22 05.10.2013 09:45:59
Poate mama participa la botezul propriului copil? georgeval Botezul 50 17.05.2011 14:52:08
ce se intimpla cind o persoana nu poate ierta un rau care i s-a facut? patinina34 Generalitati 135 30.06.2009 22:37:03