![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Da o definitie stiintifica exista?
|
|
|
|||
|
|||
|
Definiția e științifică. Conform științei din acea vreme. O definiție conformă cu știința modernă cred că s-ar putea referi doar la lumină, însă nu mi se pare relevantă pentru subiect. Cum poți defini întunericul altfel decât ca pe o absență. Să definim absența?
Luminează-ne! |
|
|
|||
|
|||
|
Te-am mai rugat odata dar vad ca m-ai ignorat: defineste te rog lumina.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
În fine, nu înțeleg legătura cu subiectul. |
|
|
|||
|
|||
|
un om indepartat de Dumnezeu nu poate vedea decit cu ochii fizici lunina,intuneric insa un crestin adevarat vede lucruri deosebite cu ochii mintii si asta face diferenta.
La inceputul vietii duhovnicesti,luptatorul alunga gindurile rele prin studiu duhovnicesc,rugaciune continua si asceza cu daruire.dupa aceia vin,singure,numai ginduri bune.mai tirziu si gindurile bune se opresc si omul simte un gol,dupa care primeste:LUMINA DIVINA. eu cred ca despre asa ceva vorbea initiatorul topicului. Last edited by mihaila_alin; 30.05.2011 at 16:53:09. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Cateva aspecte ale ecumenismului | ioan_strainul | Intrebari utilizatori | 0 | 21.08.2011 14:08:41 |
| O nelamurire+cateva recomandari | Scotianul | Generalitati | 9 | 15.06.2010 04:26:34 |
| Cateva cuvinte despre "catolici" + cateva dogme | andrei_im | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 8 | 21.02.2010 16:06:08 |
| Cateva nelamuriri | zoridezi | Din Vechiul Testament | 17 | 28.09.2009 19:41:21 |
| Cateva lamuriri | achimovjan | Impartasania (Taina Euharistiei) | 6 | 18.07.2008 14:04:35 |
|
|