Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.06.2011, 00:08:15
Marimira's Avatar
Marimira Marimira is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.10.2009
Religia: Ortodox
Unhappy

Citat:
În prealabil postat de CelMandru Vezi mesajul
Am și eu o rugăminte la matale. Ai putea să încerci să nu mai scrii numele Tatălui prescurtat? Nu cred că te doare mânuța să o faci. Mă ustură la privire când văd așa batjocură, căci e batjocură să știi...indiferent că a fost cu intenție sau fără...Cu toții facem greșeli...poate că și eu am scris la rândul meu așa, dar s-a găsit cineva să-mi spună. Eu acum am făcut-o ca pe o datorie...acest cuvânt nu-i orice cuvânt. Nu te joci cu el, ca și când ai completa un rebus. Unii oameni nu aruncă la gunoi, nu mototolesc foaia pe care e scris numele Domnului, indiferent de importanța acelei "banale" hârtii.

Nădăjduiesc că nu te vei supăra pe mine. Sper că ai înțeles că nu am făcut asta de dragul de a te întrista, sau de a mă simți eu bine. Iertare pentru îndrăzneală. Doamne ajută!
Imi cer iertare pentru aceasta greseala.Din graba si nebagare de seama nici nu am realizat pana in acest moment ca este o greseala...
Ar fi fost ultimul lucru pe care mi l-as fi putut dori sa aduc batjocura aceluiasi Dumnezeu caruia Ii aduc slava...!credeam ca v-ati dat seama de lucrul acesta din context...!!!
Nu pot batjocori pe Cel Care Il pretuiesc cel mai mult pe Dumnezeul meu in Treime slabit.
In conseciinta nu doresc sa-L supar nici pe El nici pe dvs.

Iertare!
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Confuzie, frica, deznadejde, lene etc. AGabriela Generalitati 8 21.12.2011 23:10:09
cum sa scap de deznadejde Mtcrysty17 Generalitati 27 05.11.2011 00:26:56
Disperare... thudor Generalitati 89 01.11.2008 01:14:28